Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kutomotie 16-18 (K18), Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 499 m2

Kohde #22005

Kuvaus

Vuokrataan modernisoitu ja tyylikäs noin 45 hengen monitilatoimisto. Tilan jakomahdolisuudet arvioidaan erikseen. Tilalla on WELL-sertifiointi. Kutomo Business Park tarjoaa monipuoliset palvelut vuokralaisilleen: neuvottelutilakeskus, hyvä ravintola (Factory), erinomainen kuntosali sekä vuokraan kuuluva aulapalvelu. Kiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla Pitäjänmäessä.

Kahdesta vuosina 1997 ja 2001 täysin saneeratusta rakennuksesta koostuva kodikas ja viihtyisä yrityspuisto Kutomo Business Park tarjoaa kattavan valikoiman toimitiloja 200 m2 toimistosta 1400 m2 tiloihin asti. Saneeratut tilat muuntuvat mitä erilaisimpiin tarpeisiin ja soveltuvat näin ollen niin kooltaan kuin toimialaltaankin erilaisille yrityksille. Kaikki Kutomon tilat on varusteltu ajanmukaisin teknologisin ratkaisuin.

Kutomossa on henkilöstöravintola, neuvottelukeskus sekä ilmaiset aulapalvelut, parkkipaikat ja kuntosali, saunaosasto ja runsaasti ilmaista parkkitilaa. Kattavat aula- ja toimistopalvelut sisältävät mm. kopiointi-, posti-, vastaanotto- ja puhelinvaihdepalvelut. Viihtyisistä neuvottelutiloista löydät vaihtoehdot niin pienempiä kuin suurempiakin kokous- ja yritystilaisuuksia varten. Sodexon henkilöstöravintola tarjoaa maukkaat lounaat, välipalat sekä kahvio- ja kioskituotteet. Ravintola järjestää tilauksesta tarjoilut myös yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Vuokrattavissa ovat myös tasokkaat saunatilat. Kuntosali on käytössäsi maksutta.

Liikenneyhteydet

Huippusijainti kehän ja keskustan tuntumassa ja Talin urheilupuiston reunalla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Kutomoon pääset sujuvasti julkisilla kulkuvälineillä, mm. bussilinjalla 550 (Jokeri).

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kutomotie 16-18 (K18)
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 499 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.