Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Valimotie 13 A, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 476 m2

Kohde #16831

Kuvaus

Vapaata toimistotilaa pohjakerroksessa. Tilat koostuvat useammasta tilavasta toimistohuoneesta sekä neuvotteluhuoneesta. Huoneita on mahdollisuus jakaa ja vuokrata vain osa tilasta.

Saneerattua toimitilaa Valimon juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Yleisissä tiloissa on innovatiivisesti ja persoonallisesti yhdistelty uutta ja vanhaa, luoden rouhean loft-tunnelman.

Kiinteistö on hyvässä kunnossa ja tekniikka vastaa nykypäivän vaatimuksia. Toimistotilat ovat vaaleita, avaria, valoisia ja koostuvat pääasiassa toisiinsa yhdisteltävistä toimistohuoneista.

Kiinteistössä on oma kuntosali ja pysäköintihalli. Toimiston sydämessä vuokralaisia palvelee yksi alueen suosituimmista ja suurimmista lounasravintoloista.

Hyväkuntoista, uutta vastaavaa toimisto-/tuotantotilaa perusteellisesti saneeratussa Valimo Centerissä. Kaksi rakennusta on yhdistetty näyttävällä lasikatolla; katettu sisäpiha. Kiinteistön tekniikka on päivitetty. Kiinteistössä on CAT5 atk-luokitus, huonekohtainen palkkijäähdytys ja kaikissa ovissa nykyaikainen kulunvalvonta-järjestelmä.

Upeat 250-paikkaiset ruokailutilat; suosittu lounasravintola Factory. Vuokrattavia kokoustiloja. Yrityspalvelut; mm. aula-, posti- ja siivouspalvelut. Kiinteistö on muuntautumiskykyinen ja tilat ovat helposti muunneltavissa. Lukuisia hissejä sekä 2 tavarahissiä ja lastausalue parkkihallissa. Kiinteistön alimmassa kerroksessa sijaitsevat saunatilat, kuntosali ja pukuhuoneet.

Liikenneyhteydet

Valimon rautatieasemalta lähijuhat Helsingin keskustaan 10 min. välein. Bussi nro 54 Itäkeskukseen n.7 min. välein. Helsingin keskustaan n.10 km, lentokentälle n.20 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Valimotie 13 A
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 476 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1974
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.