Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Valimotie 14 / Hiomotie 5, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 15000 m2

Kohde #10197

Kuvaus

Uudiskohde Valimo ennakkomarkkinoinnissa. Pitäjänmäessä, keskeisellä paikalla sijaitseva kiinteistökehityshanke, johon on mahdollisuus rakentaa mittava toimistorakennus. Olet sitten pääkonttoritasoinen iso tekijä tai pienemmät tilat tarvitseva yritys, täältä saat nykyaikaiset työtavat ja työskentelykulttuurin huomioivan, modernin ja tehokkaan tilan toimia

Kokonaishuoneistoalat 3.-7. kerroksessa 1910 m2. Jaettavissa jopa neljään eri huoneistoon. Huoneistot ovat neljän käyttäjän kerroksissa kooltaan 360-595 m2. Kun kerros jaetaan kahden käyttäjän kesken , huoneistot ovat kooltaan 850-955 m2.

UUDISKOHDE. Pitäjänmäen keskeiselle paikalle, Valimotien ja Hiomotien väliin, on tulossa huipputasoinen, moderni toimitilakokonaisuus, joka koostuu kolmesta seitsemänkerroksisesta toimistosiivestä. Toimitilat varustetaan jäähdytyksellä, energiataloudellisella valaistuksella sekä ajanmukaisilla tietojärjestelmillä.

Edustavat ravintola- vastaanotto- ja asiakasneuvottelutilat 1. kerroksessa. Turvalliset pysäköintitilat kahdessa tasossa. Sisäänkäyntien välittömässä yhteydessä asiakaspysäköintitilat. Sosiaalitilat pyöräilijöille ja kuntosali kellaritasossa. Viihtyisät taukotilat toimistokerroksissa.

Liikenneyhteydet

Helsingin keskustaan 10 min. ajomatka.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Valimotie 14 / Hiomotie 5
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 15000 m2
  • Kerros: Koko rakennus
  • Vapautuu: suunnitteilla
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.