Atomitie 2 B, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Atomitie 2 B, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 758 m2

Kohde #14516

Kuvaus

Bolero Business Parkin 5. kerroksen tilava toimistotila vuokrattavana Helsingin Pitäjänmäessä. Tilassa on useita huoneita, avotilaa, keittiö ja wc-tilat. Tila on yhdistettävissä C-talon 5. kerroksen kanssa. Bolero Business Parkin C-talosta löytyy aulapalvelu, ravintola sekä neuvotteluhuone. Kohteesta on alle viiden minuutin kävelymatka juna-asemalle ja siitä alle 15 minuutin matka Helsingin keskustaan.

Bolero Business Park koostuu kolmesta, toisissaan yhteydessä olevasta 7-kerroksisesta toimistotalosta, joiden yhteinen kerrosala on noin 24 000 m2. Kukin kerros on noin 760 m2. A-talossa toimii Digian pääkonttori. Keskitetty aulapalvelu, posti- ja puhelinpalvelu, tasokkaat ravintola- ja neuvottelupalvelut.

Vuokralaisyritysten autopaikat sijaitsevat pääosin korttelin sisääntulon viereen rakennetussa paikoitustalossa ja vieraspaikat sijaitsevat kiinteistön pihalla.

Liikenneyhteydet

Bolero Business Parkiin pääset kätevästi junalla. Pitäjänmäen asemalta, jonne pysähtyvät junat A ja L, on kävelymatkaa Boleroon n. 200 metriä. Myös pääkaupunkiseudun bussiliikenteen bussit 51,54, 512K, 514 ja 514K kulkevat Boleron ohi Atomitien pysäkiltä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Atomitie 2 B
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 758 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 3/2006
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.