Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Atomitie 2 C, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 194 m2

Kohde #19178

Kuvaus

Bolero Business Parkin C-talossa vuokrattavana avotilasta koostuva toimistotila. Tila on muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Tilassa on wc-tilat sekä pieni keittiö. Talosta löytyy aulapalvelu, ravintola sekä vuokrattavissa oleva neuvotteluhuone. Business Park sijaitsee alle viiden minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta ja alle 15 minuutin junamatkan päässä Helsingin keskustasta.

Bolero Business Park koostuu kolmesta, toisissaan yhteydessä olevasta 7-kerroksisesta toimistotalosta, joiden yhteinen kerrosala on noin 24 000 m2. Kukin kerros on noin 769 m2. A-talossa toimii Hartwallin pääkonttori. Keskitetty aulapalvelu, posti- ja puhelinpalvelu, tasokkaat ravintola- ja neuvottelupalvelut.

Vuokralaisyritysten autopaikat sijaitsevat pääosin korttelin sisääntulon viereen rakennetussa paikoitustalossa ja vieraspaikat sijaitsevat kiinteistön pihalla.

Liikenneyhteydet

Bolero Business Parkiin pääset kätevästi junalla. Pitäjänmäen asemalta, jonne pysähtyvät junat A ja L, on kävelymatkaa Boleroon n. 200 metriä. Myös pääkaupunkiseudun bussiliikenteen bussit 51,54, 512K, 514 ja 514K kulkevat Boleron ohi Atomitien pysäkiltä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Atomitie 2 C
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 194 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1/2007
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.