Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Atomitie 5, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 288 m2

Kohde #24583

Kuvaus

Vuokrataan siisti ja valoisa toimistotila, jossa on nykymuodossaan työpisteet n. 8-10 henkilölle työhuoneissa. Tilojen järjestystä voidaan haluttaessa muokata vuokralaisen tarpeiden mukaisesti. Tästä toimitilasta on helppo kulkuyhteys junaradan vieressä kulkevalle kevyenliikenteen väylälle ja sitä kautta erittäin lyhyt kävelymatka Valimon seisakkeelle.

Atomitie 5 on Pitäjänmäellä sijaitseva suosittu toimistokohde, jolla on korkea asiakastyytyväisyys. Rakennuksessa on monenlaisia vuokralaisia ja räätälöityjä ratkaisuja. Siellä toimii mm. Sodexo Finlandin pääkonttori, Wihuri, Mirasys, Bombardier, Kyocera, Bürkert, PT-Sähkötekniikka ja Sadrex. Kiinteistössä useampi tavarahissi sekä lastauslaiturit. Kiinteistöön kuuluu n. 25 725 neliömetrin toimisto/tuotantorakennus sekä 285 paikkainen pysäköintitalo. Toimisto- ja tuotantotilojen rakennusvuodet ovat 1974-1978, pysäköintitalo on rakennettu 1990.

Kiinteistössä on uusittu Sodexhon lounasravintola sekä laadukas ja monipuolinen kokousmaailma, joka palvelee talon vuokralaisia. Talossa on lähes 400 autopaikkaa, joista valtaosa parkkitalossa.

Liikenneyhteydet

Junarata kulkee rakennuksen sivuitse. Tontin itäpäädyssä naapurina on Valimon asema, josta matka Helsingin keskustaan taittuu 10 minuutissa. Lähimmältä bussipysäkiltä on keskustan lisäksi yhteydet mm. Leppävaaraan, Tapiolaan, Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja Itäkeskukseen.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Atomitie 5
Helsinki 00370

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 288 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1974-1978, pys.talo 1990
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.