Höyläämötie 2, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Höyläämötie 2, Helsinki

Vuokrattava, Tuotantotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 1340 m2

Kohde #25967

Kuvaus

Uniikki tuotantokiinteistö erinomaisella sijainnilla Pitäjänmäen suositulla yritysalueella. Vuokrattavissa kiinteistöstä yhteensä 1 340 m² ensimmäisestä kerroksesta sekä piha-alueella autopaikkoja. Tilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa ja soveltuvat niin tuotanto- kuin varastokäyttöön. 1. kerroksen tilaan on lastausmahdollisuus nosto-ovesta. Katutason tilat soveltuvat erinomaisesti myös showroom-tyyppiseen käyttöön tai asiakastiloiksi. Kiinteistöllä on oma piha-alue, jossa 29 autopaikkaa. Kiinteistössä on toteutettu energiaremontti vuonna 2020. Tilat voidaan remontoida käyttäjän tarpeiden mukaan. Uniikki tuotantokiinteistö Valimon uudistuvalla yritysalueella erinomaisella sijainnilla. Valimo on keskeinen toimisto- ja yritysalue 7 kilometrin päässä Helsingin keskustasta, Kehä I:n kupeessa. Valimon juna-asema sijaitsee noin 0,5 kilometrin etäisyydellä ja bussiyhteydet (lähin pysäkki aivan vieressä) ovat loistavat.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on hyvät liikenneyhteydet julkisilla. Valimon rautatieasema on kävelyetäisyydellä. Lisäksi useita busseja pysähtyy kiinteistön lähellä. Myös hyvät liikenneyhteydet autolla.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Tuotantotila

Höyläämötie 2
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 1340 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.