Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Karvaamokuja 2 Talo 3, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 1449m2

Kohde #20530

Kuvaus

Kokonainen kerros Ultimes Business Garden III -rakennuksesta. Ultimes III:n arvioitu valmistuminen on Q3/2022. Suuren suosin saavuttanut Ultimes Business Garden I ja II:lle on jo suunnitteilla jatkoa. Tavoitteena on aloittaa Ultimes Business Garden III toimistotalon rakentaminen syksyllä 2020, jolloin sen arvioitu valmistumisaika on Q3/2022. Ultimes Business Garden sijaitsee Pitäjänmäen näkyvimmällä paikalla, vilkkaasti liikennöidyn (noin 30 000 ajoneuvoa päivässä) Vihdintien alkupäässä. Runsaat paikoitustilat, Huopalahden juna-asema (suora lentokenttäyhteys) ja tuleva Raide-Jokeri palvelevat hyvin erilaisissa matkustustarpeissa. Crayon Oy, Optiscan Oy, Rudus Oy, Peab Oy, ISS Palvelut Oy ja Suominen Oyj ovat jo valinneet Ultimes Business Gardenin toimitiloikseen. Tulevaisuudessa Ultimestaloja voi olla jopa kuusi.

Suuren suosin saavuttanut Ultimes Business Garden I ja II:lle on jo suunnitteilla jatkoa. Tavoitteena on aloittaa Ultimes Business Garden III toimistotalon rakentaminen syksyllä 2020, jolloin sen arvioitu valmistumisaika on Q3/2022. Ultimes Business Garden sijaitsee Pitäjänmäen näkyvimmällä paikalla, vilkkaasti liikennöidyn (noin 30 000 ajoneuvoa päivässä) Vihdintien alkupäässä. Runsaat paikoitustilat, Huopalahden juna-asema (suora lentokenttäyhteys) ja tuleva Raide-Jokeri palvelevat hyvin erilaisissa matkustustarpeissa. Crayon Oy, Optiscan Oy, Rudus Oy, Peab Oy, ISS Palvelut Oy ja Suominen Oyj ovat jo valinneet Ultimes Business Gardenin toimitiloikseen. Tulevaisuudessa Ultimestaloja voi olla jopa kuusi.

Liikenneyhteydet

Kehäradan asemalle joko kävellen 400 m tai jokerilinjaa käyttäen (1 pysäkinväli). Helppo yhteys lentoasemalle. Pysäköinti kiinteistön autohallissa. Q-Parkki lähellä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Karvaamokuja 2 Talo 3, 1449m2, , Toimistotila
Toimistotila

Karvaamokuja 2 Talo 3
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 1449 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: tavoitealoitus syksy 2020
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.