Kutomotie 2, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kutomotie 2, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 257 m2

Kohde #26402

Kuvaus

Vuokrataan toisen kerroksen avara ja valoisa toimistotila hyvien kulkuyhteyksien päässä Pitäjänmäellä. Tila yksilöllisesti muunneltava. Tiloissa ilmastointi. Kiinteistössä on monipuoliset palvelut tukemaan vuokralaisten ydinliiketoimintaa. Sisäkuvat ovat malliesimerkkejä kiinteistön tiloista. MOVE. Tämä helppojen yhteyksien varrella sijaitseva, moderni kiinteistö on valmistunut vuonna 2009 ja tiloja muokataan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suuret ikkunapinnat, avarat, muuntojoustavat tilat mahdollistavat juuri tarpeitanne vastaavan työympäristöratkaisun. Talossa on aulapalvelu ja kokoustilat. Pysäköintipaikat talon omassa parkkihallissa. MOVEn lähiympäristöön nousee tulevina vuosina tuhansia uusia työpaikkoja ja asuntoja sekä runsaasti palveluita. Vuonna 2024 valmistuva Raide-Jokeri tuo Pitäjänmäen pääkaupunkiseudun polttopisteeseen, josta on helppo raideyhteys itään ja länteen, metrolle ja junalle, keskustaan ja väljemmille vesille. Kiinteistölle on myönnetty ympäristösertifikaatti: LEED Core and Shell v2.0, luokka Silver.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on hyvät liikenneyhteydet julkisilla. Useita busseja pysähtyy kiinteistön lähellä. Lisäksi Valimon juna-asema kävelyetäisyydellä. Myös hyvät liikenneyhteydet autolla Kehä I ja Vihdintielle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kutomotie 2
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 257 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2009
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.