Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kutomotie 6, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 399 m2

Kohde #27720

Kuvaus

Pitäjänmäen työpaikka-alueella, Kutomotie 6:ssa, vuokrattavissa toimistoksi ja kevyeen varastointiin sopiva tila. Kohde tarjoaa muuntojoustavat ja kustannustehokkaat toimitilat läheltä juna-asemaa ja tulevaa Raide-Jokeria.

Vuokraa toimitilat historiallisesti arvokkaasta kohteesta Kutomotieltä, lähijunien ja Raide-Jokerin reittien varrelta

Kun haaveilet kustannustehokkaista ja muokattavista toimitiloista hyvällä sijainnilla, on Kutomotie 6 vastaus toiveisiisi! Tämä kahden talon kokonaisuus sijaitsee Pitäjänmäen suositussa yrityskeskittymässä. Kadun varrella sijaitsevan toimistotiloja tarjoavan A-talon historia ulottuu aina vuoteen 1946 saakka. Sisäpihan B-talossa on toimistojen lisäksi avaria ja monikäyttöisiä tuotanto- ja varastotiloja.

A-talon ylimmässä kerroksessa sijaitsee myös suomalaisintialainen lounasravintola Sitrus, joka on saavuttanut suuren suosion Pitäjänmäen alueella. Viihtyvyyden puolesta puhuvat myös kiinteistöjen jäähdytykset ja säädettävät ilmastointikoneet. Molemmissa taloissa on lastauslaiturit, ja talon käyttäjät voivat vuokrata varastotiloja kellarikerroksesta.

Arkipäivien kulkua sujuvoittavat lähialueen palvelut: kävelymatkan päästä löydät ravintoloita, liikuntapalveluita ja päivittäistavarakauppoja.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on hyvät liikenneyhteydet julkisilla. Useita busseja pysähtyy kiinteistön lähellä. Valimon seisakkeelle vain muutama sata metriä. Myös hyvät liikenneyhteydet autolla. Kehä I:lle ja Porintielle vain muutaman minuutin ajomatka.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kutomotie 6
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 399 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: A: 1946, B: 1996
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.