Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Purotie 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 2336m2

Kohde #19349

Kuvaus

Toimistotilaa Pitäjänmäessä. Paljon ikkunapintaa, valoisa. Kerrokset 3 ja 4 vuokrataan kokonaisena kerroksena, kerroskoko n. 1168 m2. Kaava mahdollistaa tilojen vuokrauksen opetus- ja koulutuskäyttöön. Kellarikerroksessa varastotilaa. Kiinteistö sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kiinteistön edessä on bussipysäkit Helsingin keskustan ja Espoon suuntaan sekä kaksi juna-asemaa ovat lyhyen matkan päässä. Pääväylistä Kehä I ja Vihdintie sijaitsevat kiinteistön läheisyydessä. Kiinteistö on rakennettu vuonna 1991 ja on kokonaispinta-alaltaan noin 4619,5m2. Kiinteistössä on sekä liikehuoneistoja, että toimistotiloja. Kiinteistössä toimii mm. kuntosaliyritys ja ravintola. Parkkipaikkoja löytyy pihalta ja parkkihallista.

Kiinteistö sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kiinteistön edessä on bussipysäkit Helsingin keskustan ja Espoon suuntaan sekä kaksi juna-asemaa ovat lyhyen matkan päässä. Pääväylistä Kehä I ja Vihdintie sijaitsevat kiinteistön läheisyydessä. Kiinteistö on rakennettu vuonna 1991 ja on kokonaispinta-alaltaan noin 4619,5m2. Kiinteistössä on sekä liikehuoneistoja, että toimistotiloja. Kiinteistössä toimii mm. kuntosaliyritys ja ravintola. Parkkipaikkoja löytyy pihalta ja parkkihallista.

Liikenneyhteydet

Hyvien kulkuyhteyksien varrella Pitäjänmäessä. Bussipysäkille 100 m, juna-asemalle 800 m.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Purotie 1, 2336m2, Useita kerroksia, Toimistotila
Toimistotila

Purotie 1
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 2336 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1991
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.