Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Purotie 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 230 m2

Kohde #26457

Kuvaus

Ylimmän kerroksen toimistotila mahdollistaa pienemmän yrityksen toiminnan. Kokonaisuus on valoisa, viihtyisä ja tyylikäs vinojen kattoikkunoiden ansioista. Työn luonteesta riippuen tilan saa helposti jaettua useamman eri käyttötarkoituksen mukaisesti. Esimerkiksi hiljaisia huoneita, neuvottelutiloja ja ryhmätyöskentelyn alueet voidaan rakentaa omiksi alueiksi ilman, että ne häiritsevät toisiaan.

Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Kiinteistö sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Valimon juna-asema on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä ja suoraan etuoven edestä lähtevät bussit Helsingin keskustan ja Espoon suuntaan. Myös tulevan Raide-Jokerin pysäkki sijaitsee aivan talon edessä.
Pääväylistä Kehä I ja Vihdintie sijaitsevat kiinteistön läheisyydessä. Kiinteistö on rakennettu vuonna 1991 ja on kokonaispinta-alaltaan noin 4619,5m2. Kiinteistössä on sekä liikehuoneistoja, että toimistotiloja. Kiinteistössä toimii mm. kuntosaliyritys ja ravintola. Parkkipaikkoja löytyy pihalta ja parkkihallista.

Suurin ikkunapinnoin varustetut selkeän muotoiset kerrokset ja tilat ovat poikkeuksellisen avarat ja valoisat. Lisäksi tilat sopivat viihtyisine kaupunkinäkymineen moneen käyttöön; niin toimistoksi, showrooksi kuin koulutukseenkin. Kerrokset voidaan jakaa usean eri käyttäjän kesken. Ylimmässä kerroksessa löytyy loft-tyylistä tilaa kaltevine ikkunoineen, kun puolestaan alemmissa kerroksissa isot ikkunarivit tuovat valoa tilaan.

Liikenneyhteydet

Valimon juna-asema 750m, Bussipysäkki 100m, Raide-Jokeri 50m (2023)

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Purotie 1
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 230 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1991
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.