Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Valimotie 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 304 m2

Kohde #26400

Kuvaus

Joustavasti muokattavissa olevaa monipuolista toimistotilaa Pitäjänmäeltä.

Vuonna 1976 valmistunut ja sittemmin modernisoitu Valimotie 1 on 7-kerroksinen toimistokiinteistö Pitäjänmäellä, näkyvällä paikalla, Pitäjänmäentien ja Valimotien kulmassa. Kiinteistön julkisivu uudistettiin v.2011 ja sisätilat viimeistellään vuokralaisten tarpeiden mukaan. Myös kiinteistön sisäänkäynnit, aulat ja opasteet on uusittu vastikään. Kellarikerroksessa on varastotiloja, sosiaalitilat ja pukukaappeja. Lämmin autohalli tarjoaa yli 140 pysäköintipaikkaa. Yrityksesi vieraat pysäköivät maksutta vieraspaikoilla talon pihalla.

Kiinteistö tarjoaa yrityksille tyylikkäät ja toimivat tilat. Kerrosala 1459 m2 voidaan vuokrata yhdelle käyttäjälle tai jakaa alkaen 250 m2. Tilat voivat olla huoneita, avotilaa tai niiden yhdistelmiä. Kaikissa tiloissa on jäähdytys ja ne on varustettu Cat6-kaapeloinnilla. Kaikkiin kerroksiin on henkilö- ja tavarahissiyhteys (4 henkilöhissiä, 3 tavarahissiä). Tavaratoimituksia varten on oma lastauslaituri kiinteistön sisäpihalla.

Alueella on useita tasokkaita lounasravintoloita. Taitotalon laadukas kokous- ja kongressikeskus sijaitsee Pitäjänmäessä ja tarjoaa alueen yrityksille kokouspalveluita.

Liikenneyhteydet

Matka Helsingin rautatieasemalta Pitäjänmäkeen kestää junalla vain vajaat kymmenen minuuttia. Bussit liikennöivät vilkkaasti Pitäjänmäentietä ja Vihdintietä. Raide-Jokerin pysäkki tulee aivan kiinteistön eteen.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Valimotie 1
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 304 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1976
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.