Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Valimotie 1, Helsinki

For rent, Office, Helsinki, Pitäjänmäki, 944 sqm

Target #4434

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Siistiä toimistotilaa jäähdytyksellä seitsemännestä kerroksesta. Tila on helposti muunneltavissa vuokralaisen tarpeisiin sopivaksi kevyillä väliseinäratkaisuilla tai muuttaa kokonaan avotilaksi. Kokonaisuus on myös mahdollista jakaa kahdelle tai kolmelle käyttäjälle.

Kerroksiin tulee kaksi tavarahissiä lastauslaitureilta. Tavarahissin kantavuus 2000 kg. Kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa on kulutustilat sekä aula, johon saattaa myöhemmin tulla aulapalvelu. Kellarissa varastotiloja.

Vuonna 1976 valmistunut ja sittemmin modernisoitu Valimotie 1 on 7-kerroksinen toimistokiinteistö Pitäjänmäellä, näkyvällä paikalla, Pitäjänmäentien ja Valimotien kulmassa. Kiinteistön julkisivu uudistettiin v.2011 ja sisätilat viimeistellään vuokralaisten tarpeiden mukaan. Myös kiinteistön sisäänkäynnit, aulat ja opasteet on uusittu vastikään. Kellarikerroksessa on varastotiloja, sosiaalitilat ja pukukaappeja. Lämmin autohalli tarjoaa yli 140 pysäköintipaikkaa. Yrityksesi vieraat pysäköivät maksutta vieraspaikoilla talon pihalla.

Kiinteistö tarjoaa yrityksille tyylikkäät ja toimivat tilat. Kerrosala 1459 m2 voidaan vuokrata yhdelle käyttäjälle tai jakaa alkaen 250 m2. Tilat voivat olla huoneita, avotilaa tai niiden yhdistelmiä. Kaikissa tiloissa on jäähdytys ja ne on varustettu Cat6-kaapeloinnilla. Kaikkiin kerroksiin on henkilö- ja tavarahissiyhteys (4 henkilöhissiä, 3 tavarahissiä). Tavaratoimituksia varten on oma lastauslaituri kiinteistön sisäpihalla.

Alueella on useita tasokkaita lounasravintoloita. Taitotalon laadukas kokous- ja kongressikeskus sijaitsee Pitäjänmäessä ja tarjoaa alueen yrityksille kokouspalveluita.

Communications

Matka Helsingin rautatieasemalta Pitäjänmäkeen kestää junalla vain vajaat kymmenen minuuttia. Bussit liikennöivät vilkkaasti Pitäjänmäentietä ja Vihdintietä. Raide-Jokerin pysäkki tulee aivan kiinteistön eteen.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Other available spaces

Show all
Office

Valimotie 1
Helsinki 00380

  • Area: Pitäjänmäki
  • Surface area: 944 sqm
  • Floor: 7. kerros
  • Available:
  • Year of construction: 1976
  • Rental category: 11-15 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.