Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Valimotie 13 A, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 1624 m2

Kohde #27348

Kuvaus

Kolmannen kerroksen toimistokokonaisuus pilkottavaksi tai kokonaan omaan käyttöön! Tila koostuu 699,5 m2 kokonaisuudesta, 627 m2 tilasta sekä nämä tilat yhdistävästä 297,5 m2 tilasta, jotka yhdessä muodostavat U-mallisen tilakokonaisuuden. Tällöin kokonaisneliöitä tulee 1624 m2.

Suunnittelemme mahdolliset remontit ja muutostyöt aina asiakaskohtaisesti vuokraneuvottelujen yhteydessä.

Kiinteistö tarjoaa monipuoliset palvelut kuten: aulapalvelut, vuokrattavat neuvottelutilat, saunan ja kuntosalin. Kiinteistössä kaksi tavarahissiä ja lastausalue autohallissa. Kiinteistössä toimii suosittu lounasravintola Factory, johon tullaan kauempaakin lounaalle.

Hyväkuntoista, uutta vastaavaa toimisto-/tuotantotilaa perusteellisesti saneeratussa Valimo Centerissä. Kaksi rakennusta on yhdistetty näyttävällä lasikatolla; katettu sisäpiha. Kiinteistön tekniikka on päivitetty. Kiinteistössä on CAT5 atk-luokitus, huonekohtainen palkkijäähdytys ja kaikissa ovissa nykyaikainen kulunvalvonta-järjestelmä.

Upeat 250-paikkaiset ruokailutilat; suosittu lounasravintola Factory. Vuokrattavia kokoustiloja. Yrityspalvelut; mm. aula-, posti- ja siivouspalvelut. Kiinteistö on muuntautumiskykyinen ja tilat ovat helposti muunneltavissa. Lukuisia hissejä sekä 2 tavarahissiä ja lastausalue parkkihallissa. Kiinteistön alimmassa kerroksessa sijaitsevat saunatilat, kuntosali ja pukuhuoneet.

Liikenneyhteydet

Valimon rautatieasemalta lähijuhat Helsingin keskustaan 10 min. välein. Bussi nro 54 Itäkeskukseen n.7 min. välein. Helsingin keskustaan n.10 km, lentokentälle n.20 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Valimotie 13 A
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 1624 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1974
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.