Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Valimotie 16, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 746 m2

Kohde #22946

Kuvaus

Vuokrattavana 4. kerroksen toimistotila. Kiinteistö peruskorjattu ja tila viimeistellään vuokralaisen toiveiden mukaiseksi. Jaettavissa 403 m2 ja 343 m2 osiin.

Valimo Park on moderni toimistotalo hyvillä palveluilla erinomaisella sijainnilla. Talo sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Valimon juna-asemalta ja liikenneyhteydet ovat alueella hyvät. Valimo Park on monipuolinen toimistotalo, jossa vuokralaisiaan palvelee lounasravintola, kahvila, aulapalvelu, pesulapalvelut ja autojen puhdistuspalvelu.. Kiinteistössä on vuokrattavia kokoustiloja erilaisiin kokoustarpeisiin, auditorio, edustustilat sekä saunaosasto. Valimo Parkin tiloja on uusittu ja yleiset tilat ovat modernit ja siistit. Alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet myös busseilla ja omalla autolla.

Liikenneyhteydet

Valimon rautatieasemalta lähijuhat Helsingin keskustaan 10 min. välein. Bussi nro 54 Itäkeskukseen n.7 min. välein. Helsingin keskustaan n.10 km, lentokentälle n.20 km. Lisäksi yhteydet omalla autolla hyvät. Kiinteistössä autopaikkoja.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Valimotie 16
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 746 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.