Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Valimotie 9-11, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pitäjänmäki, 705 m2

Kohde #19406

Kuvaus

Muuntojoustava ja siisti toisen kerroksen valoisa toimistotila. Toimistossa on avotilaa, huoneita, keittiöpiste sekä omat wc-tilat. Erikoisuutena toimistoon kuuluu myös oma parveke. Moderni tila voidaan tarvittaessa räätälöidä vuokralaisen tarpeen mukaan avo- tai huonetoimistoksi. Tilankäyttöratkaisusta riippuen huoneistoon saa työpisteet n. 35- 50 henkilön organisaatiolla.

Havainnekuvat ovat taiteilijan ehdotuksia tilojen sisustuksesta. Suunnittelemme tilojen lopullisen toteutuksen aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tässä kohteessa sinulla on erityisen hyvät mahdollisuudet vaikuttaa tilaratkaisuihin toivotpa sitten avointa tilaa tai rauhallisia työskentelysoppia.

Pitäjänmäellä sijaitseva Valimotie 9-11 tarjoaa yrityksille modernit puitteet ja monipuoliset palvelut. Talossa on aulapalvelu, suosittu lounasravintola, catering- ja kokouspalvelut sekä saunatilat edustustilaisuuksia varten. Autopaikkoja kohteen kellarissa sijaitsevassa autohallissa ja kiinteistön pihakannella. Kiinteistön kellarissa myös varastotilaa. Jäähdytyspalkit. Nykyaikainen tietoliikennetekniikka. Kiinteistöllä on hyvä sijainti lähellä Vihdintietä ja Valimon juna-asemaa.

Kiinteistölle on myönnetty BREEAM Good ympäristösertifikaatti.

Liikenneyhteydet

Juna-asemalle on noin 450 metrin matka. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat 200 metrin päässä, samoin tuleva pikaraitiotie. Hyvät yhteydet myös autolla Vihdintietä, Turun moottoritietä ja Kehä I:stä pitkin.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Valimotie 9-11
Helsinki 00380

  • Kaupunginosa: Pitäjänmäki
  • Pinta-ala: 705 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1998
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.