Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Aku Korhosen tie 8, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pohjois-Haaga, 713 m2

Kohde #10630

Kuvaus

Koko viides kerros Estradi I:stä. Toimitilat ovat avaria ja valoisia. Kiinteistössä on hyvät palvelut, moderni talotekniikka ja huippuluokan energiatehokkuus. Ikkunoista avautuvat hienot näkymät Keskuspuiston ja Kehä I:n yli. Heti kiinteistön takaa alkavat Keskuspuiston ulkoilumaastot. Kiinteistön käyttäjien onkin täältä helppo lähteä virkistäytymään lähiluontoon.

Erinomainen sijainti sekä huippumoderni talotekniikka ja energiatehokkuus. Heinäkuussa 2015 valmistunut Estradi Kehä I:n ja Hämeenlinnanväylän varrella. Nopeat yhteydet kaikkiin ilmansuuntiin pääkaupunkiseudulla.

Virtuaaliaulapalvelu, lounasravintola, sosiaalitilat työmatkapyöräilijöille, neuvottelutiloja vuokrattavissa erikseen. Työtiloissa on käytössä moderni talotekniikkajärjestelmä, jossa lämmitys ja jäähdytys hoituvat säteilytekniikkaan perustuvalla paneelilla. Estradille on myönnetty LEED Platina-ympäristösertifikaatti. Runsaasti autopaikkoja. Vieressä Kauppakeskus Kaari.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Kehä I:n ja Hämeenlinnanväylän ristyksessä. Estradiin on n. 10 km Helsingistä ja Tapiolasta, n. 6 km Leppävaarasta ja n. 15 km Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Pohjois-Haagan rautatieasema kävelyetäisyydellä. Lähimmät bussipysäkit kivenheiton päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Aku Korhosen tie 8
Helsinki 00440

  • Kaupunginosa: Pohjois-Haaga
  • Pinta-ala: 713 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: Talo 1 valmistui 2015
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.