Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pukinmäenaukio 2, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Pukinmäki, 216 m2

Kohde #25771

Kuvaus

Vuokrattavana 2. kerroksen toimistotila. Siistiä huone-/avotilatoimistoa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Tila on helposti muokattavissa toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi.

Pukinmäenaukio 2 tarjoaa hyvin toimivaa ja muokattavaa toimistotilaa yritykselle, joka arvostaa käytännöllisyyttä ja sujuvaa liikkumista pääkaupunkiseudulla. Sijainti erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Helsingin Pukinmäessä.

Korkea toimistotalo (7 krs), jossa kerroksen koko n. 487 m2. Juna-aseman vieressä ja Kehä I:n välittömässä läheisyydessä. Ylimmistä kerroksista erinomaiset näkymät etelään. Toimistotiloissa on ilmastoinnin jäähdytys. 1.krs:ssa tilavat sauna- ja varastotilat. Pysäköintipaikat ovat pihalla ja viereisessä pysäköintitalossa. Kiinteistössä on viihtyisä oleskelutila saunan yhteydessä ja suihkumahdollisuus työmatkaliikkujille, lisäksi polkupyörille oma lukollinen säilytystila.

Liikenneyhteydet

Kiinteistön vierestä pääse junalla ja bussilla niin etelään ja pohjoiseen eli keskustaan ja lentoasemalla kuin länteen ja itään nopeasti ja monta kertaa tunnissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Pukinmäenaukio 2
Helsinki 00720

  • Kaupunginosa: Pukinmäki
  • Pinta-ala: 216 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.