Bulevardi 22, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Bulevardi 22, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Punavuori, 195 m2

Kohde #26213

Kuvaus

Nyt vapautumassa näyttävä ja näkyvä kulmaliiketila paalupaikalta. Loistava sijainti idyllisessä Punavuoressa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustassa. Huoneiston koko on yhteensä 303 m2, josta noin 200 m2 on katutasossa ja 100 m2 on kellarikerrokessa. Katutason tila koostuu liiketilasta sekä pienestä toimisto-osiosta. Kellarikerroksessa on neuvottelutila sekä taukotilaa ja varastoa. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi. Toimitilaa Punavuoren idyllissä. Ainutlaatuinen arvokiinteistö Helsingin sydämessä Bulevardilla. Tässä kauniissa kiinteistössä Bulevardin ja Fredrikinkadun kulmassa toimii mm. Bulevardin klinikka. Kiinteistö sijaitsee runsaiden palveluiden läheisyydessä ja on erinomaisesti saavutettavissa julkisella liikenteellä, kaikki yhteydet ovat kävelyetäisyydellä.

Liikenneyhteydet

Helsingin päärautatieasema on kävelymatkan päässä, ja raitiovaunuilla 3 ja 6 sekä busseilla 14 ja 18 pääsee aivan kiinteistön läheisyyteen.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Bulevardi 22
Helsinki 00120

  • Kaupunginosa: Punavuori
  • Pinta-ala: 195 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.