Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pursimiehenkatu 29-31, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Punavuori, 441 m2

Kohde #27570

Kuvaus

Upea muuttovalmis toimisto Merikorttelin ylimmässä kerroksessa. Tunnelmallinen Merikortteli on ainutlaatuinen kiinteistö merellisen Punavuoren sydämessä. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Talossa toimii monipuolinen joukko yrityksiä kahvipaahtimoista mainostoimistoihin, jotka yhdessä muodostavat ainutlaatuisen ja eloisan työyhteisön. Keväällä 2022 palvelutarjonta laajentui italialaisesta pizzakulttuurista elävän Forzan ja leipomo-ravintola Levainin myötä. Korttelissa on myös tunnelmallinen elokuvateatteri Riviera. Viime vuosina valtavasti kehittyneellä Telakkakadulla sijaitsevasta Merikorttelista löytyy jo entuudestaan muun muassa kahvipaahtimo-kahvila Kaffa Roastery ja lounasravintola-kahvila Moko Market Café.

Merikortteli on Helsingin Punavuoressa sijaitseva ylväs historiallinen kuusikerroksinen kiinteistö, joka käsittää laajuudeltaan koko korttelin. Se on alun perin, vuonna 1920 rakennettu lähinnä teollisuustuotantoa varten ja peruskorjattu korkeatasoisiksi toimisto-, studio- ja työtiloiksi, unohtamatta säilyttää teollista jylhyyttä. Huonekorkeudet ovat ensimmäisessä kerroksessa lähes 5 m ja ylemmissä kerroksissakin 3-4 m.

Merikorttelin tiloissa toimii korkeaprofiilisia asiantuntijayrityksiä. Vuokralaiselle räätälöidään modernit ja edustavat toimitilat yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Merikorttelin selkeä rakenne ja kerrosten 18 metrinen leveys yhdistettynä suureen huonekorkeuteen tarjoaa lähes rajattomat muuntelumahdollisuudet. Korkeista, luonnonvaloa tulvivista ikkunoista voi ihailla upeita ympäröiviä maisemia: kauniita historiallisia rakennuksia ja Punavuoren eloisaa katukuvaa.

Useita tavarahissejä, lastauslaiturit, pyöräsuoja. Pysäköintitilaa tarjolla korttelin omassa parkkihallissa sekä läheisissä pysäköintilaitoksissa.

Liikenneyhteydet

Sijainti Helsingin keskeisellä paikalla tarjoaa erinomaiset kulkuyhteydet mm. raitiovaunulinjat 1 ja 3 sekä bussilinjat 16 ja 14. Lähin raitiovaunupysäkki on alle 10 m päässä ja lähimmälle bussipysäkille alle 100 m.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Pursimiehenkatu 29-31
Helsinki 00150

  • Kaupunginosa: Punavuori
  • Pinta-ala: 441 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.