Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Ratakatu 1, Helsinki

For rent, Office, Helsinki, Punavuori, 574 sqm

Target #27468

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Vuokrattavana 5. kerroksen toimistotilaa saneerauksessa olevasta kiinteistöstä. Ensimmäiset tilat (kerrokset 2-6) valmistuvat vuokralaisten käyttöön aikaisintaan n. 1/2025. Vuokralainen pääsee vaikuttamaan tilan lopulliseen layouttiin.

Kaikki ydinkeskustan palvelut, lounasravintolat, tavaratalot, kivijalkaliikkeet sekä vapaa-ajan akti­viteetit, ovat vain lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Kun Gloriasta astuu ulos Ratakadun puolella, odottaa edessä vehreä Koulupuistikko Topelius ja Lapset -patsaineen. Omalla autollaan liikkuva kurvaa Gloriassa kätevästi parkkiin Aimo Park Pikku Erottajan halliin, josta löytyvät myös latausasemat sähköautoille. Korttelin tai kahden päässä sijaitsee myos suuri osa keskeisimpien raitiovaunu- ja bussilinjojen pysäkeistä. Myos pyöräilijöille ja muille työmatkareippailijoille on Gloriassa omat arkiliikunnan sujuvuuden ja mukavuuden varmistavat palvelunsa.

Helsingin arvokkaan Kaartinkaupungin ja elämää sykkivän Punavuoren rajalla sijaitsevan Glorian matka kohti upeaa tulevaisuutta on alkanut: kiehtovan historian omaavaa kiinteistöä uudistetaan parhaillaan elegantin kauniiksi ja verrattoman viihtyisiksi toimitiloiksi eri­kokoisille yrityksille ja yhteisöille.
Ainutlaatuinen kohde muuttaa muotoaan ja kokee samalla perinpohjaisen modernisoinnin vas­tatakseen täydellisellä tavalla nykyajan tarpeisiin ja vaatimuksiin. Kiinteiston henki sailyy silti ennallaan ja luo perustan mutkattomalle työarjelle, lukemattomille uusille menestystarinoille.
Valmistuessaan vuonna 2025 Gloria on loistokkuuden ja luovuuden koti, joka kutsuu tutustumaan niin läheltä kuin kauempaa.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Ratakatu 1
Helsinki 00120

  • Area: Punavuori
  • Surface area: 574 sqm
  • Floor: 5. kerros
  • Available: 1/2025
  • Year of construction:
  • Rental category: 36-40 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.