Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tulppatie 1, Helsinki

Vuokrattava, Varastotila, Helsinki, Roihupelto, 1269m2

Kohde #21965

Kuvaus

Ensimmäisen kerroksen hallitilaa. Maantasolastaus. Talossa yhteiskäyttöiset sosiaalitilat. Vuonna 1990 laajennettu kolmikerroksinen, edustava teollisuus- ja varastokiinteistö. Kiinteistö on toiminut Metson venttiilitehtaana. Kiinteistö koostuu noin 7200 m2 siltanostureilla varustetusta tuotanto-/varasto-osasta ja edustavasta toimisto-osasta kokous- ja konferenssitiloineen. Toimisto-osassa sijaitsevat ravintolatilat, sosiaalitilat sekä pääkonttoritason toimistotilat. Kiinteistö sijaitsee Roihupellon teollisuusalueella, kodin kauppakeskus Lanternaa vastapäätä. Kauppakeskuksen palvelut n. 200 m ja Itäkeskuksen palvelut n. 1 km päässä. Roihupellon teollisuusalueella useita lounasravintoloita. Kiinteistön pihassa on yhteensä 90 vuokrattavaa autopaikkaa. Kadunvarsipysäköinti on maksuton. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Vuonna 1990 laajennettu kolmikerroksinen, edustava teollisuus- ja varastokiinteistö. Kiinteistö on toiminut Metson venttiilitehtaana. Kiinteistö koostuu noin 7200 m2 siltanostureilla varustetusta tuotanto-/varasto-osasta ja edustavasta toimisto-osasta kokous- ja konferenssitiloineen. Toimisto-osassa sijaitsevat ravintolatilat, sosiaalitilat sekä pääkonttoritason toimistotilat. Kiinteistö sijaitsee Roihupellon teollisuusalueella, kodin kauppakeskus Lanternaa vastapäätä. Kauppakeskuksen palvelut n. 200 m ja Itäkeskuksen palvelut n. 1 km päässä. Roihupellon teollisuusalueella useita lounasravintoloita. Kiinteistön pihassa on yhteensä 90 vuokrattavaa autopaikkaa. Kadunvarsipysäköinti on maksuton. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Tulppatie 1, 1269m2, 1. kerros, Varastotila
Toimistotila

Tulppatie 1
Helsinki 00880

  • Kaupunginosa: Roihupelto
  • Pinta-ala: 1269 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1990
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.