Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Energiakatu 4, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Ruoholahti, 283 m2

Kohde #25615

Kuvaus

Vuokrataan 2. kerroksen muuttovalmis monitilatoimisto. Tila sijaitsee aulan ja edustusravintolan läheisyydessä. Erinomaisella paikalla sijaitsevat toimistorakennukset tarjoavat uusia, muuntojoustavia toimistoja erikokoisille yrityksille, jotka etsivät näköalapaikkaa. Lisää kuvia tulossa pian. Technopolis Ruoholahti tarjoaa muuntojoustavat toimitilat, merinäköalat, sekä loistavat kulkuyhteydet. Kampukselta löytyy kattavat palvelukokonaisuudet, joihin kuuluu aulapalvelut, ravintolat, oleskelutilat, pysäköintimahdollisuudet sekä paljon muuta. Tila vapautuu sopimuksen mukaan.

Ruoholahti 3 valmistui kesällä 2018. Rakennuksessa on yhteensä 9900 m2 monipuolista toimitilaa ja laadukkaat palvelut loistavien liikenneyhteyksien varrella. Suuret ikkunat ja korkeus jopa 3,2m; paljon luonnonvaloa. Tyylikäs ja kutsuva Vertti Kivi & Co suunnittelema aula. Teollisuushenkinen tunnelma. Ylemmistä kerroksista merinäkymät.

Ruoholahden kampuksella on asiakkaita pienistä startupeista pörssiyrityksen pääkonttoriin, toimialasta riippumatta. Ruoholahti 3 on yritystäsi varten jos arvostat helppoutta, keskeistä ja merellistä sijaintia, naapurien läheisyyttä sekä toimintaympäristöä, jossa kaikki toimii. Pysäköinti rakennusten alla sijaitsevassa Salmiparkissa. Suihkut/yhteiset sosiaalitilat, pyöräkellari + pyörien huoltopiste kellarissa. Tavoitteena LEED Gold sertifikaatti.

Liikenneyhteydet

Metroasemalle 1,1 km, raitiovaunupysäkki 700 m, bussipysäkki 200 m, juna-asema 3,5 km, lentokenttä 30 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Energiakatu 4
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Ruoholahti
  • Pinta-ala: 283 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu: Sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: kesä 2018
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.