Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Energiakatu 4, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Ruoholahti, 293 m2

Kohde #27187

Kuvaus

Vuonna 2018 valmistuneen kiinteistön 3. kerroksessa on vapaana 293 m2 tila. Technopolis Ruoholahti tarjoaa uniikin mahdollisuuden yhdistää loistava sijainti, sekä merellinen miljöö.

Technopolis Ruoholahti tunnetaan sen muuntojoustavista tiloista, eli tämäkin kiinteistö on muokattavisssa juuri niin kuin sen itse näet parhaaksi. Avotila, valoisuus, isot neuvotteluhuoneet sekä korkeus tekevät tästä kiinteistöstä uniikin. Kampus tarjoaa kattavat palvelukokonaisuudet ravintoloista siivouspalveluihin. Kahvitaukoa voi viettää kampuksen oleskelutiloissa tai golf simulaattorin parissa. Kampus tarjoaa myös maanalaisen pysäköinnin ja Salmisaaren liikuntakeskuskin löytyy aivan kiven heiton päässä. Lisää kuvia tulossa pian.

Ruoholahti 3 valmistui kesällä 2018. Rakennuksessa on yhteensä 9900 m2 monipuolista toimitilaa ja laadukkaat palvelut loistavien liikenneyhteyksien varrella. Suuret ikkunat ja korkeus jopa 3,2m; paljon luonnonvaloa. Tyylikäs ja kutsuva Vertti Kivi & Co suunnittelema aula. Teollisuushenkinen tunnelma. Ylemmistä kerroksista merinäkymät.

Ruoholahden kampuksella on asiakkaita pienistä startupeista pörssiyrityksen pääkonttoriin, toimialasta riippumatta. Ruoholahti 3 on yritystäsi varten jos arvostat helppoutta, keskeistä ja merellistä sijaintia, naapurien läheisyyttä sekä toimintaympäristöä, jossa kaikki toimii. Pysäköinti rakennusten alla sijaitsevassa Salmiparkissa. Suihkut/yhteiset sosiaalitilat, pyöräkellari + pyörien huoltopiste kellarissa. Tavoitteena LEED Gold sertifikaatti.

Liikenneyhteydet

Metroasemalle 1,1 km, raitiovaunupysäkki 700 m, bussipysäkki 200 m, juna-asema 3,5 km, lentokenttä 30 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Energiakatu 4
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Ruoholahti
  • Pinta-ala: 293 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: kesä 2018
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.