Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Energiakuja 3, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Ruoholahti, 371 m2

Kohde #26913

Kuvaus

Vuokrataan kolmannesta kerroksesta muuttovalmis toimitila upeilla näköaloilla. Tilassa on avotilaa, erillisiä huoneita, oma keittiö ja wc-tilat. Tila sijaitsee lähellä aula- ja ravintolapalveluita. Kampukselta löytyy kattavat palvelukokonaisuudet, joihin kuuluu aulapalvelut, ravintolat, oleskelutilat, pysäköintimahdollisuudet, golf simulaattori sekä paljon muuta. Kohde sijaitsee vain 10 minuutin matkan päässä keskustasta Länsiväylän varrella, joka mahdollistaa helpot kulkuyhteydet niin autolla kuin julkisillakin. Lisää kuvia tulossa pian.

Technopolis Ruoholahti II. Valmistunut 5/2012. Erinomainen sijainti ja liikenneyhteydet. Merinäköala. Tilat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan.

Palvelut: ICT-, aula-, ravintola-, vartiointi- ja turvallisuus-, siivous-, kokous, videokokous-, toimisto-, muutto, kiinteistö-, hierontapalvelut.

Kiinteistölle on myönnetty ympäristösertifikaatti: LEED Core and Shell, luokka Gold.

Liikenneyhteydet

Länsiväylän varrella hyvällä sijainnilla. Ruoholahden metro sekä raitiovaunu nro. 8. Bussipysäkit Porkkalankadun varrella. Metroasemalle 1,2 km, raitiovaunupysäkille 800 m, bussipysäkille 300 m, juna-asemalle 3,6 km, lentokentälle 30,1 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Energiakuja 3
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Ruoholahti
  • Pinta-ala: 371 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu: Sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 5/2012
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.