Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Itämerenkatu 5, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Ruoholahti, 1120 m2

Kohde #26022

Kuvaus

Vuokrataan 4. kerroksen valoisa tila hyväkuntoisesta kiinteistöstä läheltä metroa. Tila tullaan remontoimaan täysin seuraavan käyttäjän toiveiden mukaan.

Kiinteistössä on erinomaiset palvelut vuokralaisille, lähialueella myös runsaasti palveluita. Julkiset liikennevälineet vain kymmenien metrien etäisyydellä, myös Länsiväylän alkuun lyhyt matka.

FEMMA, moderni vuonna 2001 valmistunut toimistorakennus Ruoholahdessa, ydinkeskustan tuntumassa. Kiinteistössä on koneellinen jäähdytys, upeat konferenssi- ja neuvottelutilat, aulapalvelut, tasokkaat edustus- ja saunatilat merinäköaloineen, sekä ilmainen kuntosali. Kiinteistössä toimii lounasravintola Antell. Lisäksi toimistohotellilta ostettavissa lisäpalveluina: kopiointi- ja tulostus, internet-yhteydet, faksi- ja verkkopalvelut, toimistokalusteiden vuokraus, puhelinvaihde, kokoustilat, postitus- ja kuriiripalvelut, videoneuvottelut, sihteeripalvelut, city-auton vuokraus, kuntosali ja saunaosasto. Kohteessa sijaitsee myös Terveystalon työterveysasema. Pysäköintipaikkoja saatavilla talon omasta hallista sekä viereisestä Ruohoparkista. Kiinteistölle on myönnetty kultatason LEED-sertifiointi elokuussa 2017.

Liikenneyhteydet

Ruoholahteen on julkisilla liikennevälineillä hyvät yhteydet niin Helsingin keskustasta kuin Espoon suunnalta. Metroasema ja raitiovaunupysäkki sijaitsevat aivan tämän kohteen läheisyydessä. Myös autoilijat pääsevät helposti perille Länsiväylän päähän ja välttävät ydinkeskustan ruuhkat.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Itämerenkatu 5
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Ruoholahti
  • Pinta-ala: 1120 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2001
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.