Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Itämerenkatu 25, Helsinki

Vuokrattava, Ravintolatila, Helsinki, Ruoholahti, 177 m2

Kohde #25838

Kuvaus

Vuokrattavana katutason 135 m²:n ravintolatila uudesta Ruoholahteen rakentuvasta toimistorakennuksesta. Lisäksi tilassa on 42 m²:n keittiö täydellä ravintolatekniikalla. Tilan korkeus on yli 4 metriä, ja siinä on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, jotka tuovat tilaan valoisuutta ja avaruutta. Sisäänkäynnit ovat sekä kadun että aulan puolelta. Tilasta löytyy tarvittavat sosiaaliset tilat kellarikerroksesta. Asiakaspaikkoja on saatavilla sekä kadun varrella sijaitsevalle terassille että aulan sisäpuolelle lisäpaikkoja varten. Rakennuksen valmistumisen myötä myös talon edessä sijaitseva autotie ja katu muuttuvat, mikä tekee alueesta entistä viihtyisämmän. Tila valmistuu syksyllä 2024.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

We Land on Ruoholahteen rakentuva uudiskohde, joka on luotu korkealla palvelukulttuurilla ja verkostoitumista tukevalla avoimuudella. Arvioitu valmistuminen 4/2024. Ympäristöluokitustavoite BREEAM Outstanding. Vuokrattavaa pinta-alaa 20.000 m2. Ravintoloita ja kahviloita 6 kpl. Ylin, 14. kerrokseen tulee hulppea finedining penthouse-ravintola. 180 autopaikkaa, kaikki ladattavia, vuorottaispysäköinti. 450 polkupyöräpaikkaa.

Sijainti kiivaasti kasvavan Jätkäsaaren vieressä ja kansainvälisen Länsisataman läheisyydessä. Länsiväylän läheisyys, kulttuurikeskus Kaapelitehdas ja naapuriin kasvava Maria01 start-up ja scale-up –yritysten kasvattamo, yhdessä Tanssitalon ja Bunkkerin kehityshankkeiden kanssa tekee Ruoholahden alueesta varsin vetovoimaisen.

Liikenneyhteydet

2 min. lähimmälle raitiovaunupysäkille, 6 min. kävellen Ruoholahden metroasemalle, 1 min. lähimpään kaupunkipyöräpisteeseen.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Ravintolatila

Itämerenkatu 25
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Ruoholahti
  • Pinta-ala: 177 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu: Syksy 2024
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.