Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Itämerenkatu 25, Helsinki

For rent, Restaurant, Helsinki, Ruoholahti, 177 sqm

Target #25838

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Vuokrattavana katutason 135 m²:n ravintolatila uudesta Ruoholahteen rakentuvasta toimistorakennuksesta. Lisäksi tilassa on 42 m²:n keittiö täydellä ravintolatekniikalla. Tilan korkeus on yli 4 metriä, ja siinä on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, jotka tuovat tilaan valoisuutta ja avaruutta. Sisäänkäynnit ovat sekä kadun että aulan puolelta. Tilasta löytyy tarvittavat sosiaaliset tilat kellarikerroksesta. Asiakaspaikkoja on saatavilla sekä kadun varrella sijaitsevalle terassille että aulan sisäpuolelle lisäpaikkoja varten. Rakennuksen valmistumisen myötä myös talon edessä sijaitseva autotie ja katu muuttuvat, mikä tekee alueesta entistä viihtyisämmän. Tila valmistuu syksyllä 2024.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

We Land on Ruoholahteen rakentuva uudiskohde, joka on luotu korkealla palvelukulttuurilla ja verkostoitumista tukevalla avoimuudella. Arvioitu valmistuminen 4/2024. Ympäristöluokitustavoite BREEAM Outstanding. Vuokrattavaa pinta-alaa 20.000 m2. Ravintoloita ja kahviloita 6 kpl. Ylin, 14. kerrokseen tulee hulppea finedining penthouse-ravintola. 180 autopaikkaa, kaikki ladattavia, vuorottaispysäköinti. 450 polkupyöräpaikkaa.

Sijainti kiivaasti kasvavan Jätkäsaaren vieressä ja kansainvälisen Länsisataman läheisyydessä. Länsiväylän läheisyys, kulttuurikeskus Kaapelitehdas ja naapuriin kasvava Maria01 start-up ja scale-up –yritysten kasvattamo, yhdessä Tanssitalon ja Bunkkerin kehityshankkeiden kanssa tekee Ruoholahden alueesta varsin vetovoimaisen.

Communications

2 min. lähimmälle raitiovaunupysäkille, 6 min. kävellen Ruoholahden metroasemalle, 1 min. lähimpään kaupunkipyöräpisteeseen.

Contact

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Restaurant

Itämerenkatu 25
Helsinki 00180

  • Area: Ruoholahti
  • Surface area: 177 sqm
  • Floor: Katutaso
  • Available: Syksy 2024
  • Year of construction:
  • Rental category: 31-35 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368418

I accept the terms of privacy

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.