Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Itämerentori 2, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Ruoholahti, 380 m2

Kohde #24878

Kuvaus

Ruoholahden maamerkissä, Itämerentornissa, heti vapaa 14. kerroksen toimistotila. Tornin ylin toimistokerros.

Helsingin keskustan korkein toimistorakennus, Itämerentorni, tarjoaa erikokoisille yrityksille täyden palvelun kokous- ja toimitiloja Ruoholahdessa. Ruoholahden kattojen ylle kohoavassa Itämerentornissa on 16 kerrosta, joista ylimmässä vaikuttava näköalaterassi ja upea kattosauna.

Itämerentorni on Helsingin Ruoholahdessa, aivan Länsiväylän vieressä sijaitseva Helsingin keskustan korkein toimistorakennus. Rakennuksen korkeus on 66 metriä ja siinä on 16 kerrosta, kattosauna ja näköalaterassi. Talo on valmistunut vuonna 2000, ja sen suunnitteli arkkitehti Pekka Helin. Itämerentornin arkkitehtuuri on niin kotimaassa kuin maailmallakin palkittua. Rakennus on voittanut vuonna 2000 Vuoden Teräsrakenne -palkinnon ja sille on myönnetty hopeatason LEED for Existing Buildings -ympäristösertifikaatti. Kiinteistössä kattava valikoima palveluja. Aula- ja vastaanottopalvelut, postituspalvelut, lounasravintola, kokous- ja edustustarjoilut, yhteiset aulatilat ja varattavat neuvottelutilat, kuntosali, päivittäistavarakauppa ja autopesula. Parkkihallit ja autopesula torniosan alla, hissillä kulku kerroksiin. Huoneistokohtainen lämmön ja ilmastoinnin säätö. Kameravalvonta ja hälytysjärjestelmät.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet metrolla, raitiovaunulla ja busseilla kaikkiin suuntiin. Ruoholahden metroasema ja raitiovaunu 8:n pysäkki muutamien askelien päässä. Porkkalankatua ja Länsiväylää kaikki bussit niin Kamppiin kuin Espoonkin suuntaan. Valmistuva Länsimetro palvelee myös Espooseen matkustavia. Polkupyörällä saapuminen sujuu vaivattomasti, ja pesu- ja pukeutumistilat mahdollistavat urheilullisemmankin työmatkan. Valvottu pyöräparkki pitää kulkuneuvot turvassa työpäivän ajan.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Itämerentori 2
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Ruoholahti
  • Pinta-ala: 380 m2
  • Kerros: 14. kerros
  • Vapautuu: Heti vapaa
  • Rakennusvuosi: 2000
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.