Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Porkkalankatu 20, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Ruoholahti, 277 m2

Kohde #26838

Kuvaus

A-rapun muuttovalmis toimisto. Tila tällä hetkellä avotilana, huoneita ja neuvotteluhuone on mahdollista rakentaa. Tilassa on erillinen keittiö, joten työskentelyrauha säilyy varsinaisen toimistotilan puolella. Tilassa on ikkunat sekä ulos, että sisäpihan atriumille, joten luonnonvaloa tulee tilaan molemmilta sivuilta. Kiinteistö sijaitsee Ruoholahden paraatipaikalla loistavien palvelujen äärellä. Ruoholahdesta on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan.

Ruoholahden Poijut muodostuu kolmesta korkeatasoisesta toimistorakennuksesta (Porkkalankatu 20 A, B ja C) Ruoholahden paraatipaikalla, Länsiväylän päässä. Yhdessä ne muodostavat toimivan yrityspuiston. Suora yhteys Kauppakeskus Ruoholahteen.

Kaikki palvelut, runsaasti autopaikkoja. CAT6-tason IT-yhteydet. Rakennuksen 1. kerroksessa on lukittavat pyörätelineet, suihkut ja pukuhuoneet sekä yhteisiä, erikseen vuokrattavia neuvotteluhuoneita. Muunneltavat tilat ja käytävien vähyys tehostavat tilankäyttöä ja pienentävät siten tilakustannuksia.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Ruoholahdessa Länsiväylän päässä. Metro, raitiovaunupysäkki ja bussipysäkki 200 m päässä. Juna-asemalle 1,6 km, lentokentälle 20 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Porkkalankatu 20
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Ruoholahti
  • Pinta-ala: 277 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2001
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.