Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Porkkalankatu 22, Helsinki

For rent, Office, Helsinki, Ruoholahti, 324 sqm

Target #22546

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Muuttovalmis hyväkuntoinen ja tyylikäs läpitalon toimisto, ikkunat kahteen suuntaan. Useita huoneita ja vetäytymistiloja puheluihin ja videopalavereihin. Yksi oma neuvottelutila ja lisäksi avotoimistoa, erillinen keittiö. Omat wc:t, joista toinen on inva-wc.

Kaikki Ruoholahden palvelut kävelymatkan päässä. Runsaasti pysäköintipaikkoja omassa hallissa. Kuvissa esimerkkejä toimistotiloista.

Vuonna 2008 valmistunut toimistotalo sijaitsee Ruoholahden paraatipaikalla. Vieressä sijaitsevat niin Ruoholahden Kauppakeskus palveluineen kuin metroasemakin. Kiinteistössä on aula- ja pitopalvelu, lounasravintola ja vuokrattavia neuvottelutiloja. Pysäköinti on järjestetty Ruoholahden pysäköintilaitoksessa, joista on hisseillä kulku kerroksiin.

Toimistotilat ovat moderni yhdistelmä huoneita ja avotilaa. Toimistotilojen ominaisuudet täyttävät kaikki nykyaikaisen toimistotyön vaatimukset. Ruoholahden Tähti toimistotalolle on myönnetty käytössä olevan kiinteistön BREEAM® In-Use ympäristösertifikaatti.

Communications

Kiinteistö sijaitsee Ruoholahdessa Länsiväylän päässä. Metro, raitiovaunupysäkki ja bussipysäkki 200 m päässä. Juna-asemalle 1,6 km, lentokentälle 20 km.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Porkkalankatu 22
Helsinki 00180

  • Area: Ruoholahti
  • Surface area: 324 sqm
  • Floor: 4. kerros
  • Available:
  • Year of construction: 2008
  • Rental category: 25-30 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.