Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Porkkalankatu 22, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Ruoholahti, 1760 m2

Kohde #26124

Kuvaus

Muuttovalmis toimistokokonaisuus kahteen kerrokseen jakaantuen, kerrokset on yhdistetty aukolla toisiinsa tilan yhtenäistämiseksi. Avotoimistoa, runsaasti neukkareita, vetäytymishuoneita. Aula- ja keittiölounge korkeaa avonaista tilaa yhteisölliseen oleiluun. Tummat värivalinnat. Mahdollisuus ylimmän kerroksen parvekkeellisen tapahtumatilan erillisvuokraukseen tai yhdistämiseen tähän tilakokonaisuuteen +235 m2. Kysy mahdollisuutta tilan muokkaukseen tarpeiden mukaan, vuokrataan yhtenä kokonaisuutena.

Kaikki Ruoholahden palvelut kävelymatkan päässä. Runsaasti pysäköintipaikkoja omassa hallissa. Kuvissa esimerkkejä toimistotiloista.

Vuonna 2008 valmistunut toimistotalo sijaitsee Ruoholahden paraatipaikalla. Vieressä sijaitsevat niin Ruoholahden Kauppakeskus palveluineen kuin metroasemakin. Kiinteistössä on aula- ja pitopalvelu, lounasravintola ja vuokrattavia neuvottelutiloja. Pysäköinti on järjestetty Ruoholahden pysäköintilaitoksessa, joista on hisseillä kulku kerroksiin.

Toimistotilat ovat moderni yhdistelmä huoneita ja avotilaa. Toimistotilojen ominaisuudet täyttävät kaikki nykyaikaisen toimistotyön vaatimukset. Ruoholahden Tähti toimistotalolle on myönnetty käytössä olevan kiinteistön BREEAM® In-Use ympäristösertifikaatti.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkille 140 m, raitiovaunupysäkille 350 m, metrolle 500 m, juna-asemalle 1,6 km, lentokentälle 20 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Porkkalankatu 22
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Ruoholahti
  • Pinta-ala: 1760 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2008
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.