Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Mannerheimintie 113 VERDI, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Ruskeasuo, 329 m2

Kohde #18490

Kuvaus

Vuorattavana viidennen kerroksen toimistohuoneisto Aitio Business Parkin VERDI-rakennuksesta Mannerheimintien pohjoispäässä. Tuleva tilaratkaisu räätälöidään vuokralaisen tarpeiden mukaan. Aitio Business Park sijoittuu kantakaupungin kupeeseen, Mannerheimintien varrelle, Ruskeasuolle, Hämeenlinnanväylän ja Hakamäentien risteyksen tuntumaan. Ensimmäisenä valmistunut Vivaldi-talo sai seuraa Verdistä, joka valmistui heinäkuussa 2016. Laaja valikoima ravintola-, toimisto-, tietoliikenne-, hyvinvointi-, turvallisuus- ja tilapalveluja yrityksen valinnan mukaisesti. Aulapalvelu, suihku- ja sos.tilat, yhteiskäyttöiset neuvottelutilat, autonpesupalvelu. Uusien toimistotalojen piha-alueen suunnitteluun ja toteutukseen panostetaan erityisesti. Ajan hengen mukaisesti energiansäästöön kiinnitetään erityistä huomiota niin rakennus- kuin käyttövaiheenkin aikana. Ensimmäisenä Suomessa BREEAM Excellent -ympäristösertifikaatti. A-luokan energiatehokkuus.

Liikenneyhteydet

Helsingin ydinkeskustaan pääsee kätevästi raitiovaunulla (pysäkki 500 m) tai bussilla (100 m) ja Ilmalan junaseisake on kävelymatkan päässä (1,8 km). Parkkipaikkoja vuokrattavissa kiinteistön omasta parkkihallista.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Mannerheimintie 113 VERDI, 329m2, 5. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Mannerheimintie 113 VERDI
Helsinki 00280

  • Kaupunginosa: Ruskeasuo
  • Pinta-ala: 329 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: Verdi 7/2016
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.