Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Mannerheimintie 113 VIVALDI, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Ruskeasuo, 747 m2

Kohde #19817

Kuvaus

Vuokrattavana koko viidennen kerroksen modernit toimistotilat Aitio Business Parkista. Vuokralaisille on tarjolla kiinteistön kattavat palvelut kuten aulapalvelu ja lounasravintola kabinetteineen sekä vuokrattavia neuvottelutiloja.

Aitio Business Parkin ensimmäisen rakennuksen Vivaldin avajaisia vietettiin toukokuun 2013 alussa. Aitio on kantakaupungin kupeessa, Mannerheimintien varrella, Ruskeasuolla, Hämeenlinnanväylän ja Hakamäentien risteyksen tuntumassa.

Laaja valikoima ravintola-, toimisto-, tietoliikenne-, hyvinvointi-, turvallisuus- ja tilapalveluja yrityksen valinnan mukaisesti. Aulapalvelu, lounasravintola kabinetteineen, suihku- ja sos.tilat, yhteiskäyttöiset neuvottelutilat, autonpesupalvelu. Uusien toimistotalojen piha-alueen suunnitteluun ja toteutukseen panostetaan erityisesti. Ajan hengen mukaisesti energiansäästöön kiinnitetään erityistä huomiota niin rakennus- kuin käyttövaiheenkin aikana.

Ensimmäisenä Suomessa BREEAM Excellent -ympäristösertifikaatti. A-luokan energiatehokkuus.

Liikenneyhteydet

Helsingin ydinkeskustaan pääsee kätevästi raitiovaunulla tai bussilla ja Ilmalan junaseisake on kävelymatkan päässä. Parkkipaikkoja vuokrattavissa kiinteistön omasta parkkihallista. Raitiovaunu linja 10, lukuisia bussilinjoja. Lähimmät pysäkit 200m päässä. Matka-ajat: Kamppiin n.20 min., Pasilaan n.15 min., Huopalahden asemalle n.10min., Hki-Vantaan lentoasemalle n.30 min., Leppävaaraan n.20 min., Tapiolaan n.30 min.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Mannerheimintie 113 VIVALDI
Helsinki 00280

  • Kaupunginosa: Ruskeasuo
  • Pinta-ala: 747 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: Toukokuu 2013
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.