Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tenholantie 10, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Ruskeasuo, 643 m2

Kohde #24450

Kuvaus

Vuokrataan terveys- ja hoivatoimintaan tila, jossa on erillisiä potilashuoneita, toimistohuoneita, keittiötila sekä kylpyhuonetila. Osassa huoneista on wc-tilat sekä vesipisteet. Kiinteistö sijaitsee erinomaisella paikalla Ruskeasuolla.

Terveyspalvelujen käyttöön modernisoitu, historiallisesti arvokas toimitilakohde. Tämä talvisodan jälkeen valmistunut kohde rakennettiin vuosien 1941–1943 aikana. Kiinteistön alkuperäinen käyttötarkoitus oli veteraanien kuntoutuskeskus. Sittemmin kohdetta on saneerattu, ja sen julkisivu on säilytetty perinteitä kunnioittaen. Myös sisätilat on uusittu vastaamaan nykyaikaisen terveydenhuollon tarpeita. Nykyään tässä jylhässä kohteessa on vuokralaisena terveys- ja hoiva-alan toimijoita: Orton, Esperi Care, Rinnekoti, Tenhokoti ja Tutoris. Lisäksi kohteessa toimii HUSin silmä-, kipu- ja hyytymishäiriöiden klinikka. Valmistumisensa jälkeen kiinteistöä on laajennettu ja modernisoitu useaan otteeseen. Sen kehittäminen jatkuu edelleen yhdessä kohteen vuokralaisten kanssa, jotta kiinteistö palvelisi käyttäjiään parhaalla mahdollisella tavalla jatkossakin. Pysäköintitilaa kiinteistön parkkihallissa.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkille 80 m, raitiovaunupysäkille 750 m, juna-asemalle 1,6 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Tenholantie 10
Helsinki 00280

  • Kaupunginosa: Ruskeasuo
  • Pinta-ala: 643 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.