Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hämeentie 11, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Sörnäinen, 404 m2

Kohde #20783

Kuvaus

4. kerroksen saneerattu toimistotila. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Hämeentie 11 on Osuusliike Elannon entisenä pääkonttorina tunnettu Helsingin itäisen kantakaupungin maamerkki. Rakennuksen on suunnitellut Väinö Vähäkallio ja se valmistui vuonna 1928 Elannon pääkonttoriksi. Design on 1920-luvulle tyypillistä pohjoismaista klassismia. Rakennus toimi Osuusliike Elannon pääkonttorina vuosina 1928-1995, jolloin pääjohtaja Väinö Tanner oli vahvasti läsnä talon toiminnassa. Kiinteistö on saneerauksessa. Ensimmäiset vuokralaiset ovat jo muuttaneet sisään.

Saavutettavuudeltaan Hämeentie 11 hakee vertaistaan. Kiinteistö sijaitsee Sörnäisten sydämessä, Kalasataman kupeessa, Lahden ja Porvoon moottoritielle johtavan valtaväylän varrella ja on toisesta päästään suorassa yhteydessä Itäväylälle johtavaan Sörnäisten rantatiehen. Hämeentie 11:een pääse kätevästi kaikilla kaupungin julkisen liikenteen välineillä – metrolla, busseilla ja raitiovaunuilla.

Liikenneyhteydet

Hämeentie 11:een pääse kätevästi kaikilla kaupungin julkisen liikenteen välineillä - metrolla, busseilla ja raitiovaunuilla.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Hämeentie 11
Helsinki 00530

  • Kaupunginosa: Sörnäinen
  • Pinta-ala: 404 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1927-1929
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.