Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Lintulahdenkatu 10, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Sörnäinen, 357 m2

Kohde #25397

Kuvaus

Vuokrattavana 2. kerroksen toimistotila.

Lintulahdenkulma on rakennushistoriallisesti arvokas kiinteistö ja Sörnäisten maamerkki. Yli satavuotias kiinteistö on muutettu toimistoksi peruskorjauksen yhteydessä 90-luvulla ja sitä on vaalittu rakkaudella sen jälkeen.
Lintulahdenkulmasta löytyy eri kokoisia persoonallisia tiloja pienistä huoneista isoihin kokonaisuuksiin saakka. Tilat on mahdollista remontoida käyttäjän työskentelytapoihin sopivaksi.
Lounasravintola tarjoaa päivittäin maittavan lounaan lisäksi cateringpalvelut ja voit ostaa vaikkapa paikan päällä paistettua leipää kotiin vietäväksi. Kiinteistössä on erikseen vuokrattavissa neuvotteluhuoneita sekä ylimmässä kerroksessa viihtyisä saunatila.

Upea arvokiinteistö toimitilakäyttöön Sörnäisten rannassa. Kiinteistö Oy Lintulahdenkulma on arkkitehti Väinö Vähäkallion suunnittelema rakennus, jota nykyisin arvostetaan yhdeksi 1920-luvun tiiliklassismin merkittävimmistä monumenteista. Oman aikansa avantgardea edustanut rakennus valmistui alun perin vuonna 1927 OTK:n Sörnäisten keskusvarastoksi. Nykyisin tässä entisessä keskusvarastorakennuksessa on valoisat, nykyaikaistetut työtilat 230 henkilölle.

Rakennushistoriallisesti arvokkaan rakennuksen saneeratut tilat ovat tyylikkäät ja nykyaikaiset. Kaksisiipisessä rakennuksessa on yhdeksän kerrosta ja ullakko. Talon ensimmäisessä kerroksessa toimii hyvä lounasravintola ja ylimpään ullakkotilaan on rakennettu edustustilat ja sauna sekä kokoustiloja tarjoava neuvottelumaailma.

Kiinteistössä on aulapalvelu, koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys. Merinäköala.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on erinomaiset kulkuyhteydet. Sörnäisten ja Kalasataman metroasemat ovat kävelyetäisyydellä. Raitiovaunut 6, 7A ja 7B pysähtyvät lähietäisyydellä. Myös bussiyhteydet ovat sujuvia.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Lintulahdenkatu 10
Helsinki 00500

  • Kaupunginosa: Sörnäinen
  • Pinta-ala: 357 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1927
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.