Hämeentie 11, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hämeentie 11, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Sörnäinen, 606 m2

Kohde #18544

Kuvaus

Upea toimitila joka on äskettäin täysin saneerattu. Päätila on entinen voimistelusali joka on todella korkea ja jonka perinteinen pelikenttäpuulattia on säilytetty. Lisäksi tilaan kuuluu sisäporras 7. kerroksen hengailutilaan, jossa keittiö ja vinokattoja. On myös mahdollista vuokrata alakerta erikseen. Alakerta 445 m2, yläkerta 160 m2. Huikea mahdollisuus joka tulee harvemmin vastaan. Vuokrataan toimistokäyttöön. Lue lisää liitteenä olevasta esitteestä. Hämeentie 11 on Osuusliike Elannon entisenä pääkonttorina tunnettu Helsingin itäisen kantakaupungin maamerkki. Rakennuksen on suunnitellut Väinö Vähäkallio ja se valmistui vuonna 1928 Elannon pääkonttoriksi. Design on 1920-luvulle tyypillistä pohjoismaista klassismia. Rakennus toimi Osuusliike Elannon pääkonttorina vuosina 1928-1995, jolloin pääjohtaja Väinö Tanner oli vahvasti läsnä talon toiminnassa. Kiinteistö on saneerauksessa. Ensimmäiset vuokralaiset ovat jo muuttaneet sisään. Saavutettavuudeltaan Hämeentie 11 hakee vertaistaan. Kiinteistö sijaitsee Sörnäisten sydämessä, Kalasataman kupeessa, Lahden ja Porvoon moottoritielle johtavan valtaväylän varrella ja on toisesta päästään suorassa yhteydessä Itäväylälle johtavaan Sörnäisten rantatiehen. Hämeentie 11:een pääse kätevästi kaikilla kaupungin julkisen liikenteen välineillä - metrolla, busseilla ja raitiovaunuilla.

Liikenneyhteydet

Hämeentie 11:een pääse kätevästi kaikilla kaupungin julkisen liikenteen välineillä - metrolla, busseilla ja raitiovaunuilla. Bussilla keskustaan 5 min. Metropysäkille 500 m.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Hämeentie 11, 606m2, 6. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Hämeentie 11
Helsinki 00530

  • Kaupunginosa: Sörnäinen
  • Pinta-ala: 606 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1927-1929
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.