Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hämeentie 15, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Sörnäinen, 788m2

Kohde #20489

Kuvaus

11/2020 vapautuva ylimmän toimistokerroksen hieno avotoimisto upeilla näkymillä. Tila remontoidaan (kaikki pinnat uusitaan ja talotekniikka modernisoidaan). Huoneistossa iso kattoterassi. Mahdollista toteuttaa omat saunatilat. Kiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla Sörnäisissä, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä metroasemasta. Tila on mahdollista jakaa 547 m2/ 214m2. Trendikästä ja saneerattua tilaa sykkivässä kaupunginosassa. Taloa ehostetaan ulkopuolelta ja vapaat tilat saneerataan. Saneerauksen yhteydessä kiinteistön sisäänkäynti ja julkisivu saavat uuden ilmeen ja toimistokerrosten vapaat tilat uudistetaan. Kiinteistö on liitetty kaukokylmään. Kiinteistössä toimii Silver-Gym-kuntokeskus ja Regus toimistohotelli. Ympäristössä runsaasti erilaisia palveluja kävelyetäisyydellä.

Trendikästä ja saneerattua tilaa sykkivässä kaupunginosassa. Taloa ehostetaan ulkopuolelta ja vapaat tilat saneerataan. Saneerauksen yhteydessä kiinteistön sisäänkäynti ja julkisivu saavat uuden ilmeen ja toimistokerrosten vapaat tilat uudistetaan. Kiinteistö on liitetty kaukokylmään. Kiinteistössä toimii Silver-Gym-kuntokeskus ja Regus toimistohotelli. Ympäristössä runsaasti erilaisia palveluja kävelyetäisyydellä.

Liikenneyhteydet

Linja-auto- ja raitovaunupysäkit lähellä. Metroasema lähietäisyydellä Hakaniementorilla/Sörnäisissä. Autohallista vuokrattavissa autopaikkoja.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Hämeentie 15, 788m2, 7. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Hämeentie 15
Helsinki 00500

  • Kaupunginosa: Sörnäinen
  • Pinta-ala: 788 m2
  • Kerros: 7. kerros
  • Vapautuu: marras.20
  • Rakennusvuosi: 1958
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.