Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kaikukatu 4, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Sörnäinen, 420 m2

Kohde #17710

Kuvaus

Elannon entisessä Leipätehtassa on vapaana ainutlaatuinen Loft-toimistotila! Kahdessa kerroksessa oleva toimitila on uniikki isoilla ikkuinoilla kahteen suuntaan. Matalaa toimistotilaa yht. 420 m2; 4.krs/n.210m2 + 4P.krs (=parvi)/n.210 m2. Tilat ovat hyvässä yleiskunnossa, mutta tarvitsevat kevyen remontin uutta vuokralaista varten. Tilat räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti, juuri teille sopivaksi kokonaisuudeksi. Oma olohuone, keittiö ja neukkarit tehokkuudesta tinkimättä. Leipätehdas on monitoimitilaksi muunnettu tehdasrakennus, joka sijaitsee Elannon korttelin sisäpihalla Helsingin Sörnäisissä. Talo ja koko kortteli huokuu vanhan Helsingin tunnelmaa. Meno on kuitenkin vilkasta ja nuorekasta. Täältä on moni luova toimija löytänyt kotinsa. Leipätehtaalla toimii luovan alan yrityksiä sekä tanssisaleja kuudessa kerroksessa, mm. Balettioppilaitos, StepUp School, Helsingin tanssiopisto ja Kansalliskirjaston kirjastoverkkopalvelut. Leipätehtaalle ovat myös muuttamassa Goodio raakasuklaan valmistus ja Kulttuurikeskus Caisa. Leipätehdas tarjoaa uniikkia jopa 5,5 m korkeaa loft toimistotilaa ylemmissä kerroksissa. Suuret ikkunat tuovat valoa tiloihin. Suuri sisäpiha toimii vieras- ja pyöräparkkina, mutta sitä käytetään myös tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen.

Leipätehdas on monitoimitilaksi muunnettu tehdasrakennus, joka sijaitsee Elannon korttelin sisäpihalla Helsingin Sörnäisissä. Talo ja koko kortteli huokuu vanhan Helsingin tunnelmaa. Meno on kuitenkin vilkasta ja nuorekasta. Täältä on moni luova toimija löytänyt kotinsa. Leipätehtaalla toimii luovan alan yrityksiä sekä tanssisaleja kuudessa kerroksessa, mm. Balettioppilaitos, StepUp School, Helsingin tanssiopisto ja Kansalliskirjaston kirjastoverkkopalvelut. Leipätehtaalle ovat myös muuttamassa Goodio raakasuklaan valmistus ja Kulttuurikeskus Caisa. Leipätehdas tarjoaa uniikkia jopa 5,5 m korkeaa loft toimistotilaa ylemmissä kerroksissa. Suuret ikkunat tuovat valoa tiloihin. Suuri sisäpiha toimii vieras- ja pyöräparkkina, mutta sitä käytetään myös tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen.

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu- ja linja-autopysäkit sijaitsevat korttelin kohdalla Hämeentiellä ja Sörnäisten metroasemalle on noin 5 min. kävelymatka.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kaikukatu 4, 420m2, 4. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Kaikukatu 4
Helsinki 00530

  • Kaupunginosa: Sörnäinen
  • Pinta-ala: 420 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1923, laajennus 1955
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.