Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Sörnäisten rantatie 29, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Sörnäinen, 318 m2

Kohde #26107

Kuvaus

Vuokrataan kiinteistön neljännessä kerroksessa sijaitseva muuttovalmis monitilatoimisto. Kalasataman Kummeli Business Parkin palvelut ovat vuokralaisten käytettävissä. Kiinteistön erinomainen sijainti Sörnäisten ja Kalasataman keskiössä sekä kävelyetäisyys metroasemalta ja kauppakeskus REDI:stä helpottavat arjen sujuvuutta.

Kiinteistössä on aulapalvelu, lounasravintola ja kokoustiloja.

Täyden palvelun business park Kalasataman Kummeli palvelee joustavasti erilaisten asiakkaiden tarpeita. Industrial-henkinen merellinen kiinteistö on remontoitu täysin vuonna 2015. Merkittävä kiinteistökokonaisuus Helsingin Sörnäisissä, Sörnäisten rantatien ja Vilhonvuorenkadun kulmassa. Katutasossa liiketilaa ja ylemmissä kerroksissa toimistotiloja. Yhdeksän vuokrattavaa neuvottelutilaa. Kiinteistössä myös korkeatasoinen lounasravintola. Talotekniikka, ilmanvaihto, jäähdytys ja IT-tekniikka on täysin uudistettu. Kaukokylmän avulla rakennus jäähtyy haluttuun lämpötilaan. Korkeatasoinen lounasravintola ja monipuoliset palvelut. Talossa on aulapalvelu ja isot hissit esteetöntä kulkua varten. Pyöräparkki, pukuhuoneet ja suihkut. Ylimmän kerroksen auditoriosta upea näköala yli Helsingin. Autohallista vuokrattavissa autopaikkoja. Vieraspysäköinti kadun toisella puolella.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on erinomaiset kulkuyhteydet. Sörnäisten ja Kalasataman metroasemalle on kävelyetäisyys n. 300m ja lähimmät bussit tulevat aivan talon eteen. Pasilan juna-asemalta pääsee muutamassa minuutissa bussilla. Keskusta on noin 5 minuutin automatkan päässä. Lentokenttä noin 25 minuutin päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Sörnäisten rantatie 29
Helsinki 00580

  • Kaupunginosa: Sörnäinen
  • Pinta-ala: 318 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1993
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.