Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Salmisaarenaukio 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Salmisaari, 2625 m2

Kohde #26644

Kuvaus

Pääkonttoritasoinen koko 3. kerroksen käsittävä toimistotila merinäköalalla. Ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon. Huonejako muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Salmisaarenaukio 1:ssä on hyvät palvelut, mm. aulapalvelu, lounasravintola ja neuvottelutiloja. Bussipysäkki ja kaupunkipyöräasema talon edessä. Tila on mahdollista jakaa esim. 975 m2/ 1650 m2 osiin.

Salmisaarenaukio 1 on vuonna 2007 valmistunut korkealaatuinen pääkonttoritasoinen toimistokiinteistö näyttävällä paikalla Helsingin Salmisaaressa merellisessä ympäristössä Länsiväylän kupeessa. Muuntojoustavat tilat ja merinäköala useasta eri toimistohuoneistosta. Kiinteistön on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Helin & Co.

Kohde tarjoaa edustavia, tilankäytöltään tehokkaita toimistotiloja ja korkeatasoiset liiketoiminnan tukipalvelut. Kiinteistössä on Factoryn henkilöstöravintola, aulapalvelu ja neuvottelutiloja, joita voi vuokrata tuntihinnalla. Kiinteistössä on yhteiskäyttöiset suihku- ja pukuhuonetilat sekä turvalliset säilytystilat polkupyörille. Sauna- ja sen yhteydessä olevat edustustilat vuokrattavissa vuokralaisyritysten käyttöön. Autopaikkoja autohallissa. Lähistöllä sijaitsee myös Salmisaaren liikuntakeskus ja kauppakeskus Ruoholahti.

Kohteen omistaa Castellum.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet Länsiväylää pitkin autolla. Lyhyt kävelymatka bussipysäkeille (Porkkalankadulle) ja Ruoholahden metroasemalle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Salmisaarenaukio 1
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Salmisaari
  • Pinta-ala: 2625 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2007
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.