Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Salmisaarenaukio 2, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Salmisaari, 5556 m2

Kohde #27178

Kuvaus

Modernia toimistotilaa upein merinäköaloin osoitteessa Salmisaarenaukio 2. Kiinteistössä aulapalvelu, kokoustiloja, lounasravintola, auto/pyöräparkki, kuntosalitila, sosiaalitilat. Tilat muokataan käyttäjän tarpeen mukaan.

SALME tarjoaa korkean tason toimintaympäristön poikkeuksellisen näyttävällä paikalla.

Salmisaarenaukio 2 on Helsingin Salmisaaressa näyttävällä paikalla sijaitseva moderni toimistokiinteistö. Salmisaarenaukiolla yhdistyvät kiinteistön laadukkaat palvelut sekä upea sijainti meren rannalla. Valoisat ja edustavat toimistotilat ovat joustavasti muunneltavissa vuokralaisten tarpeiden mukaan. Tilat ovat hyvässä kunnossa ja talotekniikka nykyaikaista. Kerroskoko 690 m2. Muuntojoustavat tilat voidaan toteuttaa monitoimi-, avo- tai kombitilana, lisäksi jokaisessa kerroksessa taukotila ja kokoushuoneita. Aulapalvelu vastaa mm. vieraiden vastaanotosta, ja henkilöstöravintola ja kahvila tarjoavat aamupalaa sekä lounasta. Ravintolapalveluihin kuuluvat myös kokoustarjoilut. Erilliset palvelut (kuten postitus) ovat sovittavissa erikseen. Vuokralaisilla on mahdollisuus hyödyntää omien tilojensa siisteydessä siivousliikettä, joka vastaa yleisten tilojen siivouksesta. Salmisaarenaukion erityispiirteenä on sen sijainti Salmisaaren Liikuntakeskuksen monipuolisten liikuntapalveluiden välittömässä läheisyydessä. Naapureina kiinteistöllä on lisäksi sekä yritysten pääkonttoreita että startup-yrityksiä. Kiinteistöllä on BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatti luokituksella Very Good.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Länsiväylän välittömässä läheisyydessä, ja liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Metroasemalle 1,1 km, raitiovaunupysäkille 1,5 km, juna-asemalle 3,3 km, lentokentälle 30,3 km. Bussilinja 15 kulkee Ruoholahden ja Salmisaaren väliä aamulla ja iltapäivällä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Salmisaarenaukio 2
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Salmisaari
  • Pinta-ala: 5556 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.