Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pitkänsillanranta 3, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Siltasaari, 229m2

Kohde #22077

Kuvaus

Katutason liiketila näkyvällä paikalla Siltasaarenkadun varrella. Suuret näyteikkunat Siltasaarenkadulle. Tila ei sovellu ravintolaksi tai kahvilaksi. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Uusitun julkisivun saanut Siltasaaren helmi kauniilla ja näkyvällä paikalla Pitkänsillan vieressä. Jäähdytetty tulo/poistoilmanvaihto. Julkisivusaneeraus tehty vuonna 2011. Kiinteistössä avara aula ja ovipuhelin. Oma pysäköintihalli. Tavarahissi 750 kg. Toimitila Helsingin Pitkänsillanrannassa on valinta sinulle, joka etsit ainutlaatuista sijaintia keskustan läheisyydestä. Monipuolisista toimistotiloja on uudistettu asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Kohteesta on hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Lähellä on runsaasti palveluita ja Helsingin ydinkeskustaan on kävelymatka. Tervetuloa nauttimaan meren läheisyydestä ja yritysten tarpeiden mukaan suunnitelluista toimitiloista

Liikenneyhteydet

Erinomaiset liikenneyhteydet joka suuntaan ja vain 10 minuutin kävelymatka rautatieasemalle. Bussi- ja raitiovaunupysäkit sekä taksiasema aivan vieressä.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0108368418

jari.jantti@cushwake.fi

Pitkänsillanranta 3, 229m2, Katutaso, Liiketila
Toimistotila

Pitkänsillanranta 3
Helsinki 00530

  • Kaupunginosa: Siltasaari
  • Pinta-ala: 229 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1957
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.