Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Valokaari 8, Helsinki

Vuokrattava, Varastotila, Helsinki, Suutarila, 510 m2

Kohde #27233

Kuvaus

Erittäin siistiä varasto- / toimistotilaa isolla nosto-ovella, tilasta yhteys myös jaetulle lastausalueelle. Sosiaali- ja neuvottelutilat rakennuksen toisessa kerroksessa ja hyvä lounasravintola kolmannessa kerroksessa. Loistava sijainti kehä III:n välittömässä läheisyydessä. Vapautuminen neuvoteltavissa.

Valokaari 8 kiinteistö, Airamin vanha lampputehdas 1970-luvulta edustaa täysin uudenlaista tuotanto- ja toimitilakonseptia, jossa olemassa oleva kiinteistö on peruskorjattu ja vuokralaisille on suunniteltu muuntojoustavat toimisto- ja varastotilat. Peruskorjauksen myötä kiinteistön talotekniikka, ikkunat ja julkisivu on uusittu sekä piha-alueen toimivuutta on parannettu. Pihamaalla on runsaasti paikoitustilaa autoille, sekä erilliset vieraspaikat. Myös rekoilla liikkuminen on huomioitu, koska sisäiset ajoreitit on suunniteltu niin, että ne kiertävät koko kiinteistön ympäri.
Rakennuksen toisessa päädyssä on kaikkia käyttäjiä palveleva lastauslaituri. Tuotanto/varastotiloihin tulee lisäksi katutasoon avautuvat nosto-ovet. Jokaisessa tuotanto/varastotilassa on oma ilmastointikone, jossa on lämmön talteenotto mukana. Lisäksi kussakin omat sähkön rytmitykset sekä sähköjen alamittaukset.

Kiinteistöön on helppo tulla kolmesta eri portaikosta, joten toimistotiloihin on hyvä yhteys myös varasto/tuotantotiloista. Kiinteistöön tulee myös tavara- ja henkilöhissi keskelle kiinteistöä, joten se palvelee kaikkia kiinteistön käyttäjiä. Ravintolatiloihin on myös hissillä pääsy katutasosta. Kiinteistön toiminnalliset varasto/tuotantotilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa; ne on jaettu viiteen eri osaan. Kaikille käyttäjille yhteiset sosiaali- ja taukotilat sijaitsevat toisessa kerroksessa. Toisessa kerroksessa on myös toimistotiloja sekä kaikille yhteisiä neuvottelutiloja. Kolmannessa kerroksessa lisää toimistotiloja sekä henkilöstöravintola. Kiinteistön toimisto- ja varasto/tuotantotiloja voi vuokrata yhdessä, tai erikseen, tarpeen mukaan.

Kiinteistössä aiemmin toiminut Vehon vahinkovauriokorjaamo jatkaa toimintaansa tässä kiinteistössä.

Kiinteistöön tullaan perustamaan myös oma yrittäjäkunta, jonka tarkoituksena on lujittaa kiinteistön käyttäjien keskinäistä vuorovaikutusta sekä helpottaa verkostoitumista.
Valokaari 8-kiinteistön sijainti on mitä loistavin, sijaiten Kehä III:n varrella, Helsingin ja Vantaan rajalla, Suutarilan kaupallisella teollisuusalueella. Alueella toimivia muita yrityksiä ovat muun muassa erilaiset teknisen kaupat liikkeet, kuten Etola ja Starkki.

Liikenneyhteydet

Kohde sijaitsee Suutarilan teollisuusalueella Helsingin ja Vantaan rajalla. Valokaari 8:aan on helppo tulla niin isolla autolla kuin julkisillakin. Kiinteistön edessä on bussipysäkki, josta pääsee Helsingin Rautatieasemalle ja Kamppiin linjoilla 611B ja 70T. Helsinki-Vantaa-lentokentälle n. 5 km, Tikkurilan rautatieasemalle 3 km, Kauppakeskus Jumboon 2 km, Helsingin keskustaan 10km, Kehä III vieressä, Lahden tielle 2 km ja Tuusulan tielle 1 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Varastotila

Valokaari 8
Helsinki 00750

  • Kaupunginosa: Suutarila
  • Pinta-ala: 510 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1978
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.