Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Alvar Aallon katu 5, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Töölönlahti, 2048 m2

Kohde #25907

Kuvaus

Vuokrattavana kolmas kerros erittäin modernia, pääkonttoritason toimistotilaa. Tiloista on erinomaiset puisto- sekä merinäkymät Töölönlahden ja Kaisaniemenlahden yli ja suuret, lattiasta kattoon ylettyvät, valoa tuovat ikkunat korostavat tilan avaruutta. Tila on joustavasti muokattavissa käyttäjän tarpeiden mukaan ja nykyaikainen tekniikka takaa viihtyvyyden sekä erityisen mukavat työskentelyolosuhteet.
Kiinteistö on rakennettu pääkonttoriksi ja sen laatu sekä palvelut ovat hyvin korkeatasoiset. Toimisto- ja yhteiskäyttötilat ovat tasokkaat ja talon keskellä kiertävä portaikko kattoikkunoineen tuo tiloihin erityistä näyttävyyttä.

Kerroksista avautuu kauniit näkymät suurien valoa tuovien ikkunoiden kautta sekä Töölönlahdelle, Kaisaniemenlahdelle että Finlandiapuistoon. Kiinteistölle on myönnetty rakennusaikainen sekä käytön aikainen LEED Gold -tason ympäristösertifikaatti. Talon suunnittelusta järjestettiin kansainvälinen arkkitehtisuunnittelukilpailu, jonka voiton vei Verstas Arkkitehdit.

Kiinteistön palveluihin kuuluvat aulapalvelu, kokouskeskus (n. 20 kokoushuonetta ja suurikokoinen tasalattia-auditorio), lounasravintola, catering, pyöräparkki ja puku- ja pesutilat pyöräilijöille. Kiinteistöllä on vaikuttava sisääntuloaula, jonka yhteydessä on vastaanotto, vuokrattavia neuvottelutiloja sekä henkilöstöravintola.

Kiinteistön tilat ovat korkealaauiset modernit ja hyvin muuntojoustavat erilaisia tilavaatimuksia silmällä pitäen. Rakennusaikana on äänieristykseen kiinnitetty hyvin huomiota eivätkä kaupungin äänet kuulu sisätiloihin.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Helsingin keskustassa aivan Päärautatieaseman vieressä. Hyvät liikenneyhteydet julkisilla liikennevälineillä. Metroasemalle 700 m, raitiovaunu- ja bussipysäkeille 400 m, rautatieasemalle 600 m, lentoasemalle 19,2 km. Oma autohalli jossa myös sähkölatauspaikkoja. Lisäksi lähellä, Finlandia-talon vieressä, sijaitsee pysäköintilaitos Q-Park.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Alvar Aallon katu 5
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Töölönlahti
  • Pinta-ala: 2048 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: Kesä 2014
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.