Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Töölönlahdenkatu 3, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Töölönlahti, 136 m2

Kohde #25946

Kuvaus

Täyden ravintolatekniikan omaava katutason ravintolatila, johon saa suuren terassin eteen.

KPMG-talo, vuonna 2014 valmistunut huippumoderni toimitilakiinteistö Helsingin ydinkeskustan näköalapaikalla aivan Helsingin Rautatieaseman vieressä. Rakennuksessa on käytetty uusinta ja hienointa tekniikkaa, jolla tilat saadaan erittäin viihtyisäksi ja tehokkaaksi. Huippumodernit pääkonttoritason kiinteistöt ovat saaneet kansainvälisen LEED Gold ympäristösertifikaatin. Rakennuksen arkkitehtuurista järjestettiin kutsukilpailu, jonka voitti Arkkitehdit Davidsson Tarkela Oy. Haasteen suunnittelulle asetti erikoisen muotoinen, erittäin pitkä ja kapea tontti.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Töölönlahdenkatu 3 on toimistokiinteistö loistavalla sijainnilla Helsingin keskustassa. Päärautatieasema on kiinteistön välittömässä yhteydessä ja kaikki julkisen liikenteen välineet parin minuutin kävelyetäisyydellä. Katutasossa lounasravintoloita. B-aula uudistettu loppuvuodesta 2022. Vuonna 2014 valmistuneessa kiinteistöllä on LEED Gold –ympäristösertifikaatti.

Liikenneyhteydet

Rakennus on aivan rautatieaseman vieressä ydinkeskustassa. Helppo kävely junille, metrolle, busseille ja raitiovaunuille. Juna-asemalle 100 m, bussipysäkille 200 m, metroasemalle ja raitiovaunupysäkille 400 m. Pysäköinti Finlandia-talon parkissa tai P-Elielissä.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Töölönlahdenkatu 3
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Töölönlahti
  • Pinta-ala: 136 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2014
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.