Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Töölönlahdenkatu 3, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Töölönlahti, 1208 m2

Kohde #26164

Kuvaus

Vuokrattavana tasokas ja moderni 2. kerroksen toimistotila näkyvältä paikalta Helsingin keskustasta. Tässä on harvinainen mahdollisuus vuokrata tilaa yhdeltä Helsingin näkyvimmältä paikalta. Kyseessä on koko 2. kerros, joka mahdollista jakaa 1-4 erilliseksi tilaksi. Tila on perussiistissä kunnossa.

Töölönlahdenkatu 3 on toimistokiinteistö loistavalla sijainnilla Helsingin keskustassa. Päärautatieasema on kiinteistön välittömässä yhteydessä ja kaikki julkisen liikenteen välineet parin minuutin kävelyetäisyydellä. Katutasossa lounasravintoloita. B-aula uudistettu loppuvuodesta 2022. Vuonna 2014 valmistuneessa kiinteistöllä on LEED Gold –ympäristösertifikaatti.

Liikenneyhteydet

Rakennus on aivan rautatieaseman vieressä ydinkeskustassa. Helppo kävely junille, metrolle, busseille ja raitiovaunuille. Juna-asemalle 100 m, bussipysäkille 200 m, metroasemalle ja raitiovaunupysäkille 400 m. Pysäköinti Finlandia-talon parkissa tai P-Elielissä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Töölönlahdenkatu 3
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Töölönlahti
  • Pinta-ala: 1208 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2014
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.