Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Töölönlahdenkatu 3, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Töölönlahti, 621 m2

Kohde #26165

Kuvaus

Vuokrattavana tasokas ja moderni 3. kerroksen toimistotila näkyvältä paikalta Helsingin keskustasta. Tässä on harvinainen mahdollisuus vuokrata tilaa yhdeltä Helsingin näkyvimmältä paikalta. Tila on mahdollista vuokrata 1-2 erilliseksi tilaksi. Tila on perussiistissä kunnossa.

Töölönlahdenkatu 3 on toimistokiinteistö loistavalla sijainnilla Helsingin keskustassa. Päärautatieasema on kiinteistön välittömässä yhteydessä ja kaikki julkisen liikenteen välineet parin minuutin kävelyetäisyydellä. Katutasossa lounasravintoloita. B-aula uudistettu loppuvuodesta 2022. Vuonna 2014 valmistuneessa kiinteistöllä on LEED Gold –ympäristösertifikaatti.

Liikenneyhteydet

Rakennus on aivan rautatieaseman vieressä ydinkeskustassa. Helppo kävely junille, metrolle, busseille ja raitiovaunuille. Juna-asemalle 100 m, bussipysäkille 200 m, metroasemalle ja raitiovaunupysäkille 400 m. Pysäköinti Finlandia-talon parkissa tai P-Elielissä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Töölönlahdenkatu 3
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Töölönlahti
  • Pinta-ala: 621 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2014
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.